| taker009 a întrebat:

Apocalipsa 2012? raspunsrui/argumente

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nu.Eu nu cred ca va fi asa ceva.
Au fost cutremure si nu le-a prezis nimeni.Tornade,furtuni etc.Nu poate nimeni sa prezica sfarsitul lumii, apocalipsa sau alte fenomene atat de...ciudate?!thinking
S-a mai spus ca va fi sfarsitul lumii de multe ori si nu a fost asa.Si acum va fi la fel.
Mai vedem in 2012winking. Cand totul va fi normal.big grin

11 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Eu nu cred deloc.au mai zis ei ca sfarsitul lumii trebuia sa fie pe nu stiu cat anul trecut si nu a fost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Promit ca pe data de 12. 12. 2012, la ora 12:12:12, o sa ne aprind o lumanare.

| curiosgirl a răspuns:

Dupa Nostradamus intre anii 2009-2012 ar trebui sa se inceapa ar treilea razboi mondial dupa asasinarea Papei al 16-lea de antichrist, dar sfirsitul lumii tot dupa Nostradamus va fi in 3097 atunci cind el isi incheie profetiile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mica vrajeala ca unii autori de SF sa-si mai vanda niste carti, sa se mai faca niste filme, niste documentare, sa aiba televiziunile inca niste stiri in plus senzationale. Apocalipsa va veni. Dar nu chiar atat de repede.

| curiosgirl a răspuns:

Nostradamus relateaza ca va fi si cel de-al Treilea Razboi Mondial, care va dura 27 de ani, mentionand si venirea Antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede ca al 3-lea Razboi Mondial va Incepe dupa moartea ultimului Papa (cel ce va urma dupa moartea Papei Benedict al XVI) care va fi asasinat de anticrist

| alina_1192 a răspuns:

Nu va fi nici o apocalipsa in 2012..mai e pana la apocalipsa...am auzit ca daca timp de 40 de ani nu apare nici un curcubeu... atunci va veni apocalipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calendarul mayas si prezicerile lui Nostradamus se opresc acolo...Coincidenta face ca in acelasi an sa fie alinierea planetelor...Eu nu pot accepta decit o coincidenta. Daca se mai intimpla una, in mod sigur, e facatura...

| kuckiecandle a răspuns:

Argumentele religiei
http://www.youtube.com/watch?v=RJkUYfbZ42Y
incercati sa urmariti toate seriile
argumentele oamenilor de stiinta
http://www.youtube.com/watch?v=xBkH5Y8AncM
incercati sa va documentati in continuare...
asta stiu eu... nu ma intereseaza ce e 2012 ce e sigur? mai am 2 ani dau pentru permis... deci reusesc un an sa conduc si sa ma impac cu prietena... asa ca poate fi sau nu...

Good Luck! Back To School!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In data de 12:12:2012 la ora 12:12:12 se va stinge lumina si vom aprinde cate o tigaralaughing a mai fost odata sfarcsitu lumii in 2000 laughing si vad ca inca traim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cind va fi sfirsitul lumi, apocalipsa =revelatie, nu trebuie sa ne fie frica de asfel de proroci mincinosi care sustin lucruri ne adevarate, Domnul Isus Hristos a spus ca nici chiar El insusi nu stie si cind va fi acea zi pentru ca Tatal o tine ascunsa, ziua aceea va veni "ca un hot". Au fost multi prezicatori care au zis ca ei stiu, dar s-a dovedit a fi niste mincinosi.Noi nu trebuie sa asteptam sfirsitul lumi ci trebuie sa il cautam pe Dumnezeu finca el are toate raspunsurile la problemele noastre.
Sursa: Biblia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca va fi cand vrea dumnezeu happy

Întrebări similare