anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar fi posibil ca noi sa fim o creatie extraterestra?

40 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nu o creatie; suntem membri ai aceleeasi specii

| RRoberto2018 a răspuns:

Nu!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, eu sunt extraterestru. Am trei ochi, patru picioare și zbor ca o albină. laughing

P.S. : Nu cred că este posibil așa ceva.

| LPCTSTR a răspuns:

Măi, termenul "extraterestru" se atribuie unui "ceva" ce nu intră în componența Pământului.
Bacteriile (dacă există) de pe, să zicem, o exoplanetă sunt extraterestre pentru noi și non-extraterestre pentru acea exoplanetă, valabil și invers.
Și da, poți fi o "creație extraterestră" atât timp cât vorbește cineva (de tine, ființă ce intră în componența Pământului) ce intră în componența unei alte planete, respectiv exoplanete.

| Caliman_Cristi_1990 a răspuns:

E clar ca mai exista viata in univers, fiind imens!
Ca sa raspundem la intrebarea aceasta, acum poate 1 mil de ani a trecut o rasa extraterestra care s-a jucat de-a genetica, genetica poate fi dovedita si astazi. Pentru o rasa extraterestra avansata e floare la ureche sa creeze diversitatea de plante si animale pe care o vezi astazi, bineinteles si omul... Teoria aceasta e mai adevarata decat ca ne tragem din maiamuta sau Dumnezeu a luat pamant, a suflat viata si a aparut omul...

| Peridava a răspuns (pentru LPCTSTR):

"Extraterestru", adica nu e de pe Terra. Nu e vorba e orice planeta. Planeta nu este egal cu "pamant". La fel de bine poate fi "extrauranian" (in limbajul nostru), care poate fi teranian, martian, etc.

| Lioana a răspuns:

Cum sa fii extraterestru daca te-ai nascut pe Terra? Extraterestri sunt cei care nu s-au nascut pe aceasta planeta. Sau crezi ca cineva a creat omul in spatiu si apoi l-a adus pe Pamant? ca singur nu cred ca putea sa vina cu mijloacele pe care le avea la dispozitie acum cateva mii de ani.
Suntem foarte terestri. Atat de terestri incat nu rezistam in afara acestei planete.
Daca tu te referi la Creator ca e extraterestru si daca consideri ca Dumnezeu nu e terestru, atunci am putea fi creatia unui extraterestru.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Peridava):

Bine punctat.
Am spus pe înțelesul omului.
Însă există și un "însă", eu am vorbit de exoplanete ("Pământuri" prin definiție).

| Peridava a răspuns (pentru LPCTSTR):

Am inteles acum.

| Nilsson a răspuns:

Eu cred ca nu suntem rodul unei interventii din afara acestei planete, ci chiar din afara acestui Univers material.

| Theo94 a răspuns:

Ai vrut sa spui daca e posibil sa fim creati de catre o civilizatie extraterestra, cred ca e posibil, dar mai interesant ar fi din ce cauza daca este adevarat.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru sickkkkkk666):

Pentru noi, ceilalti, nici tu n-ai sens.
Daca doar raspunzi ca sa te afli in treaba, si pentru logica ta de copil de clasa 8a, tipul care a intrebat asta se referea daca ne-au creat extraterestrii.

Si ca sa iti raspund la intrebare, nu, e imposibil sa fim creati de extraterestrii.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

In dialogurile mele pe tma originii omului, Henri Coanda a afirmat: "probabilitatea originii noastre extraterestre este de peste 80%. Ai tu mai multa cuastere si informatii decat avea el!?winking laughing tongue

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

In 1500, oamenii de stiinta afirmau ca Pamantul este plat. S-au cam schimbat vremurile de atunci, nu?
Nici nu iti trebuie mai multa cunoastere. Daca probabilitatea ar fi si de 0.1% ca noi sa provenim din fiinte intergalactice, atunci ar fi o posibilitatea demna de luat in calcul. Dar ea e 0%.
Sa presupunem ca extraterestrii ne-au adus pe planeta asta chiar la nasterea planetei noastre, acum 4.4 miliarde de ani si ca apoi au plecat.
Daca ei ar avea viteza maxima posibila in acest univers (adica viteza luminii), ei ar fi la o distanta de doar 4.4 miliarde de ani-lumina fata de noi.
Universul nostru observabil este de 45 de miliarde de ani-lumina, in care nu s-a gasit nici urma de civilizatie extraterestra avansata.
Deci, este imposibil sa ne fi adus vreo civilizatie extraterestra unde suntem acum.

PS: In universul observabil pot exista fiinte extraterestre, dar ar fi cel mult niste primitivi, intrucat nu emana nicio unda pe care sa o putem detecta.

Ori esti prost (informat), ori ni-ai aflat cine era si ce preocupari avea Henri Coanda!?winkingwinking laughing laughing laughing

Ai convingerea/certitudinea ca se folosesc instrumente acordate pe frecventele pe care emit semnale, civilizatiile care ne viiteaza si ne-au tot vizitat!? ai certitdinea ca este doar oteorie conspiratiei fapl ca e cdeexistnta civiliatiilor mu mai avnsat decat pamantenii!?

Ai certitudinea ca maimarii religiilor doesc sa stie ca suntem frati cu alte fiinte din univers si nu creati de un mosneag pervers caruia sa ne supunem!?winking tongue laughing laughing laughing

A, da. Am uitat sa elimin posibilitatea in care extraterestrii ar fi plecat printr-o gaura de vierme. Cum gaurile de vierme sunt inca fictive si cum distanta dupa 4, 5 miliarde de ani a extraterestrilor ar fi fost in raza noastra maxima vizuala, inseamna ca si gaurile de vierme ar fi fost in raza noastra vizuala, dar cum nu putem vedea nici una, inseamna ca extraterestrii n-au putut disparea brusc folosind una.
Si se nasc intrebari in cazul in care afirmatia ta ar fi corecta:
1. De ce ar strabate miliarde de ani lumina doar ca sa ne aduca pe noi pe o planeta asa departata si apoi sa plece?
2. De ce ar mai pleca inapoi? La momentul intoarcerii lor, civilizatia lor poate nici nu mai exista.
3. De ce ar fi ales planeta asta si nu o planeta aproape de civilizatia lor, unde le-ar fi fost posibil sa isi ajute propria "creatie"?

Inginer si mic fizician.
Profa mea de fizica din liceu credea cu tarie in existenta lui Dumnezeu. Inseamna ca exista Dumnezeu?
Faptul ca un om crede in ceva, nu inseamna ca-i si posibil existenta a acelui ceva.

Am certitudinea ca maimarii religiilor sunt doar niste prosti care cred ca orice lucru contrar legilor fizicii este posibil.

Im intaresti convingerea ca bruma ta de inteliganta incepe sa fie topita de canicula; asta pentru insinuarea ca Henri Coanda ar fi fost printre aceia care considerau pamantul plat.winking laughing laughing laughing

1. idoma pamantenilor si alte cvilizatii sun pasionate ce cunoastere. 2. aioma pamantenilor si alte civilizatii exploreaza spatiul comic. 3. aidoma pamantenilor si navele extratrestre se defecteaza, uneori pe planetele pe care ajung voit, ori fortuit. 4. pot completa t inca 17 puncte care confirma vizitele xtraterestre

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

@2. spatiul cosmic. 4. poti completa tu.winking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, suntem de fapt martieni. Noi suntem extraterestii pe pamant.

Nu am afirmat si nici insinuat nicaieri ca Henri Coanda credea ca pamantul este plat. Am facut doar o comparatie intre absurditatea credintei lui si absurditatea credintei oamenilor de stiinta din Evul Mediu spre Perioada Moderna.

Uiti un lucru. Toate aceste raspunsuri au sens doar daca se poate calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii, ceea ce, din start, e imposibil.

| Drimmero a răspuns:

Da, sub pielea pe care o avem, e un intreg mecanism care te transforma in extraterestru, d-aia nu mergem pe strada dezbracati, daca o facem o sa fim demascati si vor veni reptilienii sa ne atace.

| minrest a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Daca aveau viteza luminii erau fotoni! Foarte buna explicatia.