| EmaS a întrebat:

Ar fi posibila existenta acestei lumi fara sentimente si iubire?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea a fost facuta din iubire si pentru iubire(in cel mai dumnezeiesc sens al cuvantului). Bafta

16 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Vad ca pui foarte multe intrebari, dar nu cu ideea de a afla ceva, ci de a-ti dovedi tot cunostintele tale. Te anunt ca nu asta e scopul acestui site. Nu mai spun ca unele intrebari nici nu sunt intrebari, iar altele sunt aiureli, precum si aceasta.

| wales a răspuns:

Nu vreau să dezvolt dacă, existenţa acestei lumi în lipsa sentimentului și al iubirii ar fi posibilă. În schimb, știu că cele doua ingrediente '' sentiment și iubire '' sunt necesare. Sentimentul este un stimul senzorial necesar omului pentru a deosebii binele de rău. El poate acționa ca un scut pentru a ne apăra împotriva oricărui factor dăunător fizic și sufletesc sau poate acționa benefic deschizându-ne noi oportunități.
Iubirea este o caracteristică a Lui Dumnezeu, iar tot ce vine de la Dumnezeu este bun, frumos și adevărat. Dragostea este cel mai frumos lucru de la Dumnezeu, dragostea va dăinuii în veac:

'' Acum, dar, rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.'' 1 Cor 13:13.

| DorelSudoru a răspuns:

Desigur orice ar fi posibil...

| DianaScorpio a răspuns:

Ma indoiesc profund ca ar fi posibila...

| Dmesss a răspuns:

Nu in toata lumea sunt sentimente si iubire. Nu stiu in care lume traiesti tu, dar cred ca vezi numai flori si mult roz in jurul tau. Sper sa te dezamagesc spunandu-ti ca nu este asa in toata "aceasta lume", si ca pentru altii viata este altfel, o vad altfel, o interpreteaza altfel. Asa ca, mai fetito, nu traim toti in acceasi lume!

| Bogdanux a răspuns:

Depide si la ce fel de sentimente si ce fel de iubire.In orice caz, stiu ca am fi niste legume...

| enverhoxha a răspuns:

Sure. No problemo.

| Zippy a răspuns:

Ar fi posibila disparitia acestor intrebari stupide? Ai vazut ca nu iti mai apar intrebarile intre cele 4 de top si ai inceput din nou cu aberatii din astea?

| CattyA a răspuns:

Hm, oarecum... dar Dragostea sta la baza omenirii, copiii nasc din Dragoste (sau cel putin asa ar trebui sa fie). Te-ai f*** in stanga si-n dreapta (ca sa asiguri continuitatea), si ai avea un job care sa-ti asigure existenta. Ar exista lumea, dar ar fi trist, pentru ca tocmai sentimenele sunt acelea care ne fac fericiti, ne arata calura prieteniei, iubirii. Ne distrug uneori, dar daca nu ar face-o, nu am sti ce e aia fericire. Fara sentimente, nu am avea pentru ce trai, am trai ca sa nu murim.
Deci, fara dragoste/sentimente am trai, dar am fi niste roboti care nu se deosebesc cu nimic de un pc.

| TheCritic a răspuns:

Poate ca da, dar eu una nu as vrea sa traiesc aici daca ar fi asabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum o mare parte din oameni traieste fara iubire. Si nu ma refer aici la iubirea de sot/sotie/mama/fiica/frati/surori, ci la iubirea de oameni, in general, de semeni, de toata creatia si mai presus de Dumnezeu. Caci asta e IUBIREA! Si iubirea se imputineaza, incetul cu incetul. Se spune ca atunci cand va muri si ultimul om capabil sa iubeasca, atunci va fi sfarsitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata,nu va exista o lume fara sentimente si iubire.Nici Dumnezeu nu ar dori asta.Numai bine.

| chelie91ptm a răspuns:

Nu mai erai nascuta daca exista asa ceva

| chelie91ptm a răspuns:

Fara sentimente si iubire nu am mai exista niciunu

| happyendings a răspuns:

Nu,numai daca am fi robotitongue

| armandogabriel a răspuns:

Nu prea cred

Întrebări similare