Realitatea nu se masoara, se traieste.
Si ar fi propice in ganduri pentru ca in simturi nu are sens.(cel putin pentru mine.)
Nu ar fi propice pentru ca ceea ce gandim si ceea ce simtitm nu intotdeauna exprimam... si daca o facem, nu intotdeauna este si REAL!
Eu sunt de parere ca trebuie masurata in ambele pentru ca atat simturile cat si gandurile ne ajuta sa ne determinam pozitia.Nu cred ca ar fi corect sa se mearga poate doar o varianta.
Daca vrei sa faci o prajitura nu pui malai galben si esenta de vanilie si ai obtinut-o. Daca cineva iti intinde mana sa te ajute stii ca nu a facut-o din obligatie.Nu e prea greu sa iti dai seama ca nu faci o prajitura dupa cum vrei tu sau gandesti ca este logic ca cineva sa te ajute fara sa nu simti ca asa a dorit.
Ca individ ai nevoie si de gand si de simt pe care le folosesti unde este cazul.
Am sa 'fug' intotdeauna de extreme. Arta sta in a sti sa dozezi 'cantitatile' de ratiune si simtamant. Pot exista in stare pura una fara cealalta?
Gandurile fac parte din realitate, cum poti gandi ceea ce nu simti? deci simturi.