| blondissima a întrebat:

Ar fi sau nu ideal, sa uitam momentele grele... dar sa ne amintim ce-am invatat din ele?

Răspuns Câştigător
| Jul_4385 a răspuns:

Ar fi ideal. Dar idealul prin definitie tine de abstract si este intangibil. Nu invatam decat din lucruci care au in impact puternic asupra noastra, daca nu poti rememora acele momente, cu siguranta se pierde toata incarcatura lor educativa.

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine zis!
Da, chiar ar fi ideal...

| harciog a răspuns:

Pai faci o contrazicere de contrazicere. Tulai doamne ce moment.Sa uit ca mi-a dat nea'Ion cu furca-n spate dar in acelasi timp sa tin minte ca am invatat sa ma feresc putin chiar daca m-a lovit in plin.Frumooss,sar'mina blondi, s-apropie plecarea.O zi buna sa ai.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca ai uitat momentele grele, ai uitat si ce ai invatat din ele. Nu poti spune ca ai invatat ceva, daca nu stii de unde! Ti le vei aminti automat pe ambele... Si da, este un lucru bun... Sa nu uiti niciodata nici de unde ai plecat si nici prin ce si cate ai trecut!

| miradoniz a răspuns:

hee hee nu prea cred ca ne amintim exact momentele grele, ci doar impresia pe care ne-au lăsat-ohee hee din fericirehee hee

| blondissima explică:

De ce kron? Nu-ti place conditionalul optativ?

| whatevernvm a răspuns:

Ar fii minunat sa uitam momentele grele, insa de cele mai multe ori ne macina si nu reusim.
Cat despre ce am invatat din ele, invatatura respectiva intodeauna ne va amintii de momentul respectiv.

| Claudiuu a răspuns:

Probabil ca ar fi ideal daca ai vrea sa uiti moentele grele.Eu personal nu vreau sa uit momentele grele si nici pe cele frumoase, pentru ca ele fac parte din viata orice ai face. memoria imi este cel mai apropiat prieten daca as uita ceva ar fi ca si cum as fi trait degeaba in momentul acela.

| yonutz1 a răspuns:

IDeal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi ideal sa reformulezi enuntul! Ceva se bate cap in cap, si sigur nu este capul meu in coliziune cu un cap de podwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideal ar fi sa nu mai existe momente grele, dar viata ar deveni plictisitoare; totdeauna iti poti aminti de momentele grele, dar oare de ce nu vrem toti sa ne amintim si sa retinem ce este bun din ele? Numai bine.

| Dyana_3851 a răspuns:

Da.ar fi ideal