| Adrian a întrebat:

Ar trebui ca oamenii sa fie definiti de rasa lor sau este mai important de unde provin ei (adica locul unde s-au nascut)? De exemplu, afro-americanii sunt numai americani? Sau tiganii, originari din Asia sunt doar romani?
P. S. Nu ma criticati pe mine, ci doar raspundeti la intrebare cat se poate de serios!

7 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Dupa mine, nu. rasa umana e una singura si cuprinde tot soiul de comportamente.

| Dmesss a răspuns:

Nu cred ca faci diferenta intre rasa si natie. Daca sunt de rasa negroida si traiesc in S.U.A(cu acte), inseamna ca sunt americani. Toti negrii pur sange au origini africane.
Tiganii sunt un popor nomand, ei gasindu-se in intreaga lume. Faptul ca la noi sunt mai mult ca peste tot, nu ii face sa fie romani. Sunt rromi francezi, sunt rromi unguri, ucrainieni, etc. Tiganii fac parte tot din rasa noastra, rasa caucaziana.

| Dmesss a răspuns:

@Rosinanta, taci dreacu ca esti rrom si de aia zici asa!

| dexro a răspuns:

Important este ca noi toti suntem oameni, dar pentru a se clasifica pentru a ne diferentia intre noi unora li se zice romani altora negrii altora rromi, evrei sau englezi. Daca eu sunt din China si la mine in tara vin rromi din Romania ce ma enerveaza eu nu le zic rromi ci europeni, in Europa le zic romani in Romania rromi. Poate ca extraterestrii o sa ne numeasca oameni si atat happy

| cosmin21 a răspuns:

Afro americani sunt numai in america dar ei provin din africa, cat despre rromi ei nu sunt numai la noi, sunt raspanditi in tot sud estul europei+ alte tari din america de sud, mexic de exemplu'.

| Amaliamalia a răspuns:

Oamenii din toata lumea s-au amestecat. Au emigrat in alte tari au cunoscut alte rase si astfel nu mai poti spune clar ce origine are un om. Poate strabunicii din partea tatalui sunt australieni si din partea mamei sunt chinezi, bunicii au emigrat in Europa, parintii au radacini diverse, dar sunt considerati europeni. Parintii s-au mutat in America, iar copii poate au pierdut si genele strabunicilor, altete fiind mai puternice si sunt considerati americani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine ca oamenii sa nu fie "definiti"pe principii rasiale.