| jmarley a întrebat:

Ar trebui interzis oamenilor saraci sa aiba copii?

Răspuns Câştigător
| thegodfather12 a răspuns:

Cei saraci, in multe cazuri, isi cresc si educa copiii mult mai bine decat "cei cu bani"...

52 răspunsuri:
| ambicio a răspuns (pentru T0T):

Nu cred că dau dovadă de cruzime, am zis că propun o educație în acest sens înainte a concepe un copil.

Eu susțin evoluția lor, cred că ai dus la extrem părerea mea.

| T0T a răspuns (pentru ambicio):

Soluția să le iei din drepturi acelor oameni care mulți nu au nicio vină că sunt cum sunt că poate nici ei nu au avut parte de un mediu ok e una proastă. În loc să le iei din drepturi de ce să nu le oferi condiții? Mi se pare limpede o soluție crudă sau idioată.

Repet, susțin evoluția lor.

Nu zic că nu sunt oameni care nu merită să aibă copii, însă nu sunt de acord cu această generalizare. Oricum nu ai cum să interzici unui om să facă copil. Că el poate tot din lipsa aia de educație îl va face. Ce se va întâmpla atunci? Absolut același lucru care s-ar întâmpla în cazul de față, copilul va fi dus la orfelinat de către protecția copilului. Deci soluție proastă și inutilă pe deasupra.

Părerea ta nu am dus-o la extrem ci ea prin caracterul său era deja dusă la extrem și am spus de ce. Învață-te să nu mai fi așa pripită. Sunt lucruri importante ce merită judecate în profunzime, nu superficial. Încă sper că nu ai asemenea mentalitate sau caracter și că doar superficialitatea și-a spus cuvântul.

| untu a răspuns (pentru dragosbogdan001):

Mie imi spui? Am serviciu deja si am banii si pot sa trimit copii! Sunt familii cu copii, unul dintre parinti care nu au inca un serviciu, cum pot sa-si trimita copii la scoala chiar daca nu au banii deloc!

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Oricum sper că în viitor conducătorii noștri să devină mai responsabili sau măcar situația să nu devină mai rea decât e acum.

| OnePiece a răspuns:

Eu pana la 18 ani nu am avut smartphone.

E plin de comentarii aberante pe aici. Bineinteles ca oamenii saraci ar trebui si ei sa aiba copii. Oi fi eu un lenes care freaca menta, dar altii muncesc din greu ca sa-si scoata familia din rahat, fie ca fac munca practica, sunt olimpici, sunt sportivi sau deschid afaceri.

| CdeMetal a răspuns:

Ar trebui să le fie interzis tâmpiților să folosească internetul.

| Guess20 a răspuns:

Nu, pentru ca nu are nimeni dreptul sa interzica oamenilor sa procreeze, mai ales oamenilor saraci, pentru ca pentru ei copiii sunt singura si cea mai mare BOGATIE happy

Răspuns utilizator avertizat
| UnOmModest a răspuns (pentru xerxes1):

Stai asa, nu stiu ce este alarmant in intrebarea omului, omul abordeaza o problema delicata, despre care putin se vorbeste sau atunci poate esti de acrod cu oamenii care fac cate 6 copii si traiesc din ajutorul social?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru untu):

Niciun om care-și respectă copiii n-o să-i trimită la cerșit.

| WaterDrop a răspuns:

Esti nebun? In felul acesta toti acei bani pentru alocatii si pensii ar fi furati de guvern care si asa fura destul.

Ah si inca o problema, este imposibil sa nu existe oameni saraci intr-o societate, caci nici un director nu va da cu matura. Utopica intrebare deci happy

| YTproHACK5 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar!

Si prostii ar trebui castrati.

Răspuns utilizator avertizat
| tehno125482 a răspuns:

Nu

| Cannibal a răspuns:

Nu ar trebui să la fie interzis, orice om are dreptul să își întemeieze o familie.
Doar că uneori ei fac copii cu carul și nu prea se gândesc că nu au ce le pune pe masă.

NOname
| NOname a răspuns:

Din partea mea, n-au decât să-i sterilizeze pe toţi, bogaţi, săraci, proşti, genii, că oricum doar semănăm suferinţa.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru NOname):

Suntem impotriva "violurilor" si cruzimii impotriva animalelor, dar nu ne pasa de oameni. Bravo, ai atins un nivel de ipocrizie care nu credeam ca e posibil.