| britneyss a întrebat:

Ar trebui sa astepti ca Dumnezeu sa ti schimbe soarta in bine sau sa o faci chiar tu

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Cand gresesti dai vina pe Dumnezeu? Cand nu vrei sa inveti din greseli tot Dumnezeu e de vina? Nu cred ca e corect asa. Soarta e a ta. Si ar fi bine sa faci sa o meriti. Atat. Dumnezeu nu are de ce sa intre in calcul.

15 răspunsuri:
| matrixismyname a răspuns:

O fac chiar eu, asa face toata lumea, doar ca unii cred ca dumnzeu i-a ajutat.

| Razvan a răspuns:

E perfect posibil sa ramai cu asteptarea si sa iti ratezi viata. Daca te ingrijesti prea mult de tine, uiti ca mai sunt si altii care au nevoie de ajutor.In viata nu e totul numai despre a avea succes. Uneori trebuie sa te mai opresti sa intinzi mana chiar daca esti constient ca s-ar putea sa ramai fara eawinking

| mgtow a răspuns:

Nu, dumnezeu ne-a dat viata si noi ne-o facem cum vrem el nu schimba nimic doar asculta rugaciuni si atat se uita la noi

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu cred ca Dumnezeu ne-a creiat pentru a ne bucura pe acest pamant. Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista, acest lucru inseamna ca trebuie sa facem si noi ceva pentru a ne schimba soarta. Dumnezeu iti da viata, iar tu nu esti alceva decat un administrator al ei. Viata este o lupta pentru supravetuire, o lupta cu tine insusi, o lupta cu ceilalti, o provocare.

| Gospell a răspuns:

Fiecare isi croieste soarta. NU Dumnezeu. Daca cineva bea otrava, Dumeneu este de vina? (raspuns : Nu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la serialul joan din arcadiawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in sac. ma intelegi?batting eyelashes
Daca esti sobolanscky si nu ai habar de nimic, Dumnezeu te poate ocroti intr-un mod profitabil, tot ceea ce trebuie sa faci e sa iesi din vizuina, nu te-ai gandit niciodata cum traiesc boschetarii pe strada? Recunosc ca sunt cam pagani ca nu cotizeaza in cutia milei, poate asa ar avea si ei un acoperis deasupra capului, nu? happy

| Alphawolf a răspuns:

Crezi ca exista macar un caz, in toata istoria omenirii, in care Dumnezeu a schimbat viata unei persoane(indiferent cum)? Eu nu cred! Pe mine povestile dintr-o carte nu ma mai ating. Din pacate sunt foarte multe persoane increzatoare in Dumnezeu care astepta sa le ajute si sa le schimbe viata. Am vazut si auzit! Sunt jalnice in naivitatea lor. Sunt persoane care se vad deja nemuritori, dar fara sa se intrebe ce inseamna sau cu ce se mananca nemurirea. Ce poate gandi o persoana cand isi doreste ceva ce nu cunoaste, ceva ce intrece orice imaginatie? Ei vor sa fie DUMNEZEI(sa fie nemuritori). Imi este greata de persoanele care dau dovada de egoism absurd, de lasitate si de naivitate deplasata(cat cuprinde). Viata are sens cand sunt planuri, idealuri, necazuri si bucurii, cand timpul isi spune cuvantul, esti afectat si conditionat de timp. Este mai buna apa din cizme decat credinta indoctrinatilor. Omul crede ce vrea, este treaba lui, dar daca sustine chestii absurde provoaca greata.

| Flav a răspuns:

Tu astepti sa-ti schimbe soarta cineva? Esti frunza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti singurul care iti dirijezi soarta si care si-o poate schimba in bine sau in rau. Daca astepti, poti astepta mult si bine.

| CarmenR a răspuns:

O faci chiar tu, dar incearca sa nu calci peste cadavre

| anad a răspuns:

"Dumnezeu iti da, dar nu iti pune si in traista!" Iti da oportunitati, iar tu trebuie sa alegi ce e bine pentru tine!

| Hombre a răspuns:

Cand vad ţâţoaiele alea de la nick simt nivelul politic ca ia amploare si nici Dumnezeu nu-l poate impiedica, si atunci ce mai vorbim de destin.

| DorelSudoru a răspuns:

Lol soarta tio faci tu dumnezeu doar sta si fumeaza. daca ar exista unul nu cred ca ar lasa lumea asata asa xD

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dumnezeu da dar nu baga in traista.
E viata ta, deci tu o modelezi dupa bunul plac.
Daca Dumnezeu ar fi cel care ne conduce viata, intervenind constant, ar insemna ca suntem niste cobai lipsiti de libertate!

Eu zic ca viata depinde de felul in care alegi sa gestionezi oportunitatile!

Întrebări similare