| WR104 a întrebat:

Ar trebui sa ne pese si noua oamenilor de rand ce se intampla dincolo de nori? Oare cati oamenii in timpul vietii lor stiu ce este Soarele sau cat de mult depindem de el sau cat de importanta este Luna pentru stabilitatea Pamantului.ar trebui sa vream sa stim toate astea sau sa ne traim viata ca intr-un laborator dara sa stim de fapt unde suntem si care ne este scopul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai wr104.ne pasa ce e dincolo de nori.chiar stim ce se intampla.sant oameni anume care se ocupa de asa ceva, si traiesc din asa ceva.da tu ce vrei acum? sa stam toti cu capetele in sus si sa vedem ce? tu nu vezi ca noi santem pe pamant? si trebuie sa ne uitam, sa vedem pe unde ne taram? mai avem pana cand vom invata sa zburam.intai trebuie sa invatam sa stam copacel, dupa aia sa mergem.si de abia mai incolo poate reusim sa ne desprindem de pamant.deocamdata putem visa. avem dreptul asta.cat despre cer, bunicul meu a murit la 93 de ani si cunostea cerul ziua si noaptea mai bine decat o poti face tu vreodata.fiindca el stia cand urmeaza sa se schimbe lumina lunii, deci urma sa se schimbe si vremea eventual sa ploua, asa ca pleca la prasit.sau cand iesea rarita si closca{constelatii}in mai, si se aude noaptea cum creste porumbul.deci avem si pe pamant foarte multe de vazut si de stiut, iar cele de sus ne arata multe.

7 răspunsuri:
| Noitrex a răspuns:

Ce tampenie ai scirs copile cine crezi ca o sa-ti raspunda la anrebrea asa stupida de caca facuta pentru milogi idioti poate numa daca ai da funda

| Dr4g0s a răspuns:

Frate,ce dracu ai? Toate intrebarile tale sunt legate de apocalipsa...oameni...tot felul de idei revoulutionare.De ex de ce purtam hainelaughing.Du-te si plimba-te, iesi in lume, fa dracu ceva cu viata da.

| WR104 explică:

Stiam ca retardatii nu au acces la acest site...se pare ca m-am inselat.

| Angel0 a răspuns:

"Oare cati oamenii in timpul vietii lor stiu ce este Soarele sau cat de mult depindem de el. "

Marea majoritate a oamenilor stiu acest lucru din timpuri stravechi. Doar cei di satul tau au ramas putin in urma, deoarece electrificarea si implicit internetul au ajuns mai tarziu, mai precis pe 25 ian 2011, ziua când ti-ai făcut cont pe TPU, si ai început sa umpli site-ul cu rahat.

| nutepriveste21 a răspuns:

Sigur ca ar trebui sa ne pese. Asta ne-ar ajuta sa aflam si sa intelegem de unde venim si incotro ne indreptam, ce insemnatate are Pamantul in infinitatea universului.
Nu sunt de acord cu formularea,,oameni de rand'', toti suntem unici in felul nostru fie si numai pentru ca avem o amprenta unica. Dar nu se poate ca toti sa fim preocupati de Soare, Luna, Univers etc. Uite spre exemlu,, larix'' e preocupat de electrificarea satelor romanesti si accesul acestora la internet! Nu fi suparat pe el, e un pic mai tampitel de felul lui, dar exceleaza la capitolul gramatica. Asta e punctul lui forte :GRAMATICA.

| Angel0 a răspuns:

@nutepriveste21
Nu excelez deloc la gramatica.Ma deranjeaza doar greselile analfabetilor care se cred destepti, si pun intrebari idioate despre univers, planete luna, etc.

| Dr4g0s a răspuns:

Vb frate frumos.ca daca ma apuc si eu de injurat de fac de ***.