anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Arca lui Noe, a avut lungimea de 140 de metri, lăţimea de 23 de metri şi înălţimea de 14 metri. Avea un singur geam şi o singură uşă aflată la mijlocul corabiei. Corabia a fost construită din lemn de gofer (chiparos), era impărţită în cămăruţe, tencuită cu smoală pe dinăuntru si pe dinafară. (Geneza 6, 14)" - copy paste Wiki.
Cam putin loc pentru perechile din toate speciile... Cum le-a inghesuit in arca?

Răspuns Câştigător
| alex9109 a răspuns:

A bagat doar diverse bacterii si dupa potop a dat drumul la evolutie fast-forward.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Grinch, ai vrut sa-mi spui... ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai gandit ca era doar material genetic? doar astfel se poate elimina si problema mizeriei si a aglomeratiei,si a mancarii,si diversitatea speciilor,nu mai pun munca cu adunarea tuturor speciilor? ganditute-ai vreodata ca era posibil si asa ceva? si asta nul exclude pe Dumnezeu,ci implica anumite creaturi care au invatat pe noe sa readuca la existenta toate animalele si pasarile si insectele, si etc? aaa, nu spune biblia despre asa ceva.nici nu e nevoie.arca este simbolul salvarii omenirii, a planetei in general.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-ti si tu aceeasi intrebare pe care ne-ai pus-o noua, gandeste-te la un raspuns, apoi la o concluzie si asta e ceea ce-am vrut sa spun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci. Arca lui Noe era lunga, era lata si avea o gaura-n fund. Pe masura ce inghesuia dobitoacele in ea, ele cadeau prin gaura din fund. Asa ca, au incaput toate. Oricum dupa ce s-a terminat operatiunea de imbarcare, s-a dus si arca la fund... dupa dobitoace.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Mihaidavidoglu1954 In ce sens 'incredibile'? Incredibil de neadevarat,incredibil de penibil,sau incredibil,cata imaginatie au avut cei care au scris biblia!?
Daca e una din primele doua,crede-ma nu e singura poveste de acest gen,iar daca e a treia, iti dau dreptate.
Acum ceva pentru care sunt sigur ca o sa primesc cateva 'stupidd-uri':Biblia e plina de clisee, de lucruri ilogice carora nu le gasesti un sens oricat ai incerca si in afara de asta cel/cei care au scris-o s-au contrazis de la un capitol la altul.Si in cazul in care,presupunand,dumnezeu exista, sper sa nu aiba nicio legatura cu mirifica opera de arta numita sfanta de catre unii care nici nu-i inteleg contextul si anume, biblia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Grinch, imi cer scuzele de rigoare! Ti-am citit raspunsul repede, si am inteles cu totul altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza este ca nu stiu cine dracu' i-a montat instalatia de climatizare pe cargoul ala. Lucrand in domeniu, mi-e foarte imposibil sa cred ca dejectiile vietatilor chiar nu degajau metan, gaz care este "indispensabil" aportului de oxigen atat de necesar organismului big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ochila, interesant pdv-ul tau! Dar, nu ar fi trebuit specificata posibilitatea asta? Pai, eu comentez EXACT ceea ce scrie in Biblie. Nu vezi ce se intampla daca interpreteaza fiecare cum vrea muschiu' lui? De ce nu este Biblia o carte scrisa in asa maniera incat sa inteleaga si un om de rand, asa cum sunt eu? Ciudat, foarte ciudat, dincolo era mai explicit, mai concretwinking

Întrebări similare