Energia libera in acest sens (ca exista energie libera in fizica, dar inseamna altceva) consta din vrajeli si escrocherii.
Numai la povesti va sta gandu.Ce energie libera mai oameni buni ce visati, sau ce luati ce prafuri luati de sinteti asa naivi.Auzi suprimat de elitele mondiale.Adica vo credeti ca daca cineva poate obtine o sursa de enrgie ceva mai usor,dci mai usor ca nu exista energie libera sau cum ziceti unia free,desi nu stiu cei aia energie libera, suna ca si nu stiu ceva la liber in sf deci elitele mondiale ce ar face? aia ar muri de foame probabil. Energia aia libera de care voi vorbiti vine asa singura la voi in case direct in stiu si eu ce aparatura aveti becuri etc sau cum? Indiferent cum obtii o sursa de energie aia nu va fi gratis never nu-ti da tie nimeni moca ceva.E ca si cum eu te-as intreba tu ai munci pe gratus undeva? Uite asa la liber cum spui ai munci? O sa spui pai daca este energia libera? Asa si cine intretine liniile de tensiune, transformatoare, cine fabrica piese, cabluri si tot ce tine de astea, sau credeti ca si alea vin asa liber de la domnu? Frate puneti mina pe ceva carti dar nu din astea ceva folositor care sa va ocupe timpul lasati povestile ca nu va dau de mincare.Scuze ca am scris mult dar asa trebuie explicat oamenilor.Deci elitele astea mondiale daca vine unu cu o sursa de energie moca tot ei oa iau tot ei o distribuie si tot ei colecteaza banii, pentru ca e cum am zis nu-i nimic moca.Tu daca esti ala care ai produs o energie asa cu consum f mic ce poti face tu? nimic tot la elite mergi la aia care detin instalatii si asa mai departe si aia iti dau ceva urda cash iar ei se ocupa mai departe.Inainte erau lemen da? ei erau aia care vindeau lemne aia faceau bani. Odata ce ai facut bani si te-ai ocupat cu asa ceva apar carbunii tot tu ai banii necesari sa poti scoate carbuni sa-i duci etc deci tot ala cu lemene misca lucrurile.Au descoperit petrol pai ce tu crezi ca au venit unia de pe strada iar aiala cu carbuni au murit gata? tot aia au bagat bani au facut rafinarii etc si asa mai departe.Deci nu-i nimic moca nu-i nimic la liber.La liber este asa sa dai din gura sa vorbesti de unu singur, dara fara sa te vada nimeni, ca daca dai din gura pe aici asa cum dam noi acum cineva face bani de pe urma noastra, adica astia de pe TPU ca le facem trafic si ei numara banii.Deci nu-i moca nu-i liber nimic.Fiti mai cu picioarele pe jos, nu mai apecati ce aveti la ce vi se arata la ce vi se sopune.Aia asta si urmaresc sa va impuie capu cu prostii cu exact ce vor ei sa auziti.De aia RO este unde este de aia ati ajuns sa alegeti puscarisi ca primari, ala face puscarie si participa la alegeri si iese primar dar el sta la bulau.Pai asta ar trebuie sa va preocupe nu la liber.Naspa sper ca nu te superi ca am batut si cimpii, nu ma luai de tine doar vorbeam si eu pe aici ca poate mai ma aude careva.Asa daca vorbeam de undu singur fara sa fiu auzit e moca cum zici liber si nu rezolvam nimic. Oricum nu rezolv nimic dar niciodata nu se stie, poate se mai desteapta unu altul.
EmilTraian95 întreabă: