| Wolfy1146 a întrebat:

Are cineva idee din orice punct de vedere ce semnificatie ar avea daca 2 persoane au vazut stele cazatoare aproape simultan, in locuri diferite? Ce ar semnifica a auzit/citit cineva vreo legenda de orice fel cu asta?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"Stele cazatoare" se pot vedea foarte multe. Mai ales in lunile august-septembrie, Pamantul trece prin nori de meteoriti, care - ajunsi in atmosfera - se ard cu efect luminos. Sunt particole mici (pana la cativa milimetrii diametru) si se vad mai mult in zonele unde din afara localitatilor, unde nu sunt lumini in jur, pe vreme de cer senin. In localitati se vad doar cele mai mari din cauza luminilor si a smog-ului.

Cica, daca vezi o stea cazatoare, ti se va indeplini dorinta pe care o pui...winking

| Freya1 a răspuns:

Se spune ca moare cineva sau ca se indeplinesc dorinte.Eu ultima oara cand am vazut asta deodata cu cineva am simtit cea mai puternica si profunda dragoste.

| Caro34 a răspuns:

Eu am stiut ca o stea cazatoare semnifica ca o persoana undeva a murit! Numai bine!

| Theo94 a răspuns:

Coincidenta.

| Alex199e199 a răspuns:

Se zice ca asta poate insemna o iubire intre cele doua persoane sau o prietenie foarte puternica. Dar asta depinde si de genul celor doua persoane.