| godless1859 a întrebat:

Are timpul un inceput?

Răspuns Câştigător
| AnaMariaJRock a răspuns:

Nu are.

14 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Normal, totul are un inceput si un sfarsit, inclusiv intrebarea ta are. Noi masuram in TIMP deoarece vietile noastre sunt prea mici...

| T0T a răspuns:

Nu știm. Deja intrăm în paradoxuri. Declanșarea factorului care a creeat timpul este ea însăși o acțiune. O acțiune are loc în timp. Cum se putea declanșa ceva în lipsa factorului cheie care mișcă lucrurile? Și acel ceva să creeze acest factor indispensabil. Sunt întrebări care nu își vor avea răspuns, doar probabil peste mult, mult timp.

| sublime89 a răspuns:

Timpul, asa cum il cunoastem noi, a aparut in momentul Big Bang, acum 13.8 miliarde de ani. Dar asta nu inseamna ca e imposibil ca inaintea Big Bangului sa fi fost un altfel de timp. Asta daca e sa presupunem ca inainte de Big Bang a existat ceva.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună întrebarea.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Poate inceputul timpului e chiar sfarsitul sauthinking

| RobertMoon a răspuns:

Timpul nu are început sau sfârșit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Ai vorbit ca un religios acum laughing. nu zic ca e corect sau gresit ce ai zis, dar asa a sunat

| Dorugar a răspuns:

Da! Evident ca are!
Timpul ca si spatiul au aparut odata cu explozia primordiala!

| drutzix a răspuns:

Da. Big-Bangul marcheaza inceputul spatiu-timpului.

| товарищ a răspuns:

Timpul e o noțiune abstractă, precum orice alt lucru.
Nu putem măsura ceva abstract, ceva ce nu există...

| OmulSiXPacksSs a răspuns:

Da, BIG-BANG a fost inceputul timpului, e relativ simplu : universul e intr-o continua expansiune asa ca gandeste-te la o gaura neagra : apare din nimic si devine din ce in ce mai mare, se pare ca asa e si universul ( a aparut din nimic)

| T0T a răspuns (pentru OmulSiXPacksSs):

Eronat. Gaura neagră nu apare din nimic. Când o stea de aproximativ 20 de ori mai mare ca Soarele își epuizează "combustibilul" intră în colaps, nemaiputând să susțină toate reacțiile ce au loc în interiorul ei. Ea explodează provocând o explozie de proporții numită supernovă. Dar miezul stelei rămâne compact iar colapsul continuă. Particulele miezului se zdrobesc una de alta din cauza propriei gravitații până când tot ce rămâne este o gaură neagră.
Totul apare din ceva sau în urma unor reacții, acțiuni, fenomene. De aici vin și întrebările legate de formarea universului.

| Exilee a răspuns (pentru T0T):

Imi pare cunoscut raspunsul tau. Serios... seamana cu al meu de acum 2 anihee hee Coincidenta? Totusi, am uitat daca esti fata.

| T0T a răspuns (pentru Exilee):

Nu știu ce coincidență ar fi deoarece sunt mai mulți care îmi împărtășesc opiniile, de asta sunt sigur.

Întrebări similare