Da,de aceea unele medicamente sunt placebo. Daca tu stai cu gandul ca acea pastila iti face bine, iti va face, chiar daca nu are vreo substanta activa.
Scoate-ti gargaunii din cap si renunta la aberatiile cu autosugestia si medicamentele bio. Daca vrei sa te vindeci, trateaza-te la un medic adevarat (alopat).
Intr-o sala erau 3 pacienti.
Toti 3 aveau acealas tip de boala.
Pacientului numarul 1 li s-a dat medicamentatia corespunzatoare, pacientului 2 un tratament nul dar ii s-a spus ca este medicamentul potrivit, pacientul 3 nu a luat nimic.
Primi 2 pacienti s-au vindecat in schimb ce situatia pacientului 3 s-a agravat.
Puterea autosugestiei, repeta o minciuna indeajuns de mult si devine adevar.
http://youtu.be/ShTQ4eiAkdQ
Da, are. Toate acţiunile din corp sunt coordonate de creier, şi dacă am învăţa să ne controlăm creieru sută la sută, şi să lucrăm cu centrii nervoşi, şi am fi mult mai deschişi la ceea ce acum considerăm "furt" "magie" şi "imposibil" (terapii precum acupunctură, bowen, bioenergie) ne-am dat seama că ăsta e următorul pas al medicinei, aşa cum strămoşii noştri şi-au dat seama că să iei sângele omului nu-l ajută.
E vorba doar de creier şi de puterea lui, şi de faptul că creierul controlează fiecare mişcare din organism. Dacă am şti să-i ordonăm să creeze un anticorp împotriva unei boli, ar face-o. Din păcate încă nu ştim să controlăm acţiunile astea.
In cazul tau nu prea....pentru ca e vorba de un parazit, un organism extern.
Daca ai avea o inflamatie...o durere, ceva provocat de propriul organism...atunci da, probabil ca ai avea niste ameliorarari.
Efectul placebo e cat se poate de real.
Dar parazitii aceia raman acolo si supara indiferent daca tu crezi ca te faci bine sau nu.
Poate tu iti poti contola organismul dar nu ii poti controla si pe ei.
Mariana696618 întreabă: