Nu. Însă întreaga întrebare este ciudată, şi ar necesita lămuriri. Nu ştiu de ce ai considera că există vreo legătură între abstinenţă sexuală şi aşezarea in urmele de spermă de pe capac. Habar n-am la ce "schimb de energie" te referi si care-i relavanţa contactuli cu pielea?
Abstinenţa sexuală, are un sens rigid şi unul puţin mai permisiv ce ar putea fi interpretat ca nefiind abstinenţă. Astfel, în sexul strict, abstinenţa presupune lipsa unui contact sexual de orice fel. În sens permisiv -dar neacceptat- ar însemna lipsa unui contact sexual cu o persoană, însa masturbarea n-ar anula abstinenţa. Unii consideră că masturbarea anulează abstinenţa alţii nu. Totuşi în niciun unul din cazuri, fie că e vorba de o abstinenţă rigidă fie una permisivă, atingerea spermei nu reprezintă un act sexual, astfel n-are nimic în comun cu abstinenţa.
Gizas, ce intrebare ca un puzzle!
Ma simt complet puzzluita cu intrebarea asta.
Nu stiu la ce te referi dar sper ca nu ai citit vreo carte de genul "Barbatii si casatoaria"
Abstinenta vs. urme de sperma
sperma vs. capac de toaleta
asezat vs. dauneaza
schimb de energie vs. necunoscuta
piele vs. sperma?
Wow, asta chiar e o intrebare filosofica!
Da-mi voie! Unu la mana, ai ceasca sparta de nu se mai umple!
Doi...si cu asta am incheiat!
N-are nicio legatura sperma de pe capac si cu activitatea sexuala.
Un act sexual are loc intre doi indivizi sau individe, asa ca nici n-ar trebui sa te gandesti la abstinenta sexuala.
E ca si cum ai vedea un schizoid si ti-ai pune intrebari despre placerea inotului in Alpi.
Ce schimb de energie? In contact cu pielea, sperma nu poate produce niciun disconfort, poate doar moral.Mai sunt cazuri de persoane alergice, dar se manifesta doar in zona genitala.
Ce tie lucru de mirare!?
Doar de ceasca m-am mirat.Sufar obsesiv-compulsiv.
Iarta-ma cu flori, nu asa ca la o emisiune fara farmec.