| Username1998 a întrebat:

As dori sa discutam despre un subiect foarte controversat, deoarece sunt curios sa aflu parerea voastra!
In primul rand,ce parere aveti despre discriminare? Este ok ca societatea sa puna etichete diversor persoane pentru felul lor de a fi/arata, chiar daca nu au motiv sau dovezi? Ar trebui ca oameni sa fie ei insasi indiferent de ce spun ceilalti? Argumentati
In al doilea rand,ce parere aveti despre gay? Sunteti pro sau contra? Argumentati. Credeti ca se nasc asa, sau ca vor sa atraga atentia? De ce?
De ce credeti este normal ca o fata sa poata fi mai baietoasa fara ca societatea sa aiba nimic impotriva, iar un baiat nu poate fi feminin fara a fi judecat?
In opinia mea lumea ar trebui sa isi deschida mintea spre noi orizonturi si sa nu puna pe toata lumea in aceeasi oala, nu toate fetele trebuie sa fie cochete,sau sa fie o "prada" si nu toti baieti trebuie sa fie curajosi, competitivi intr-un cuvant "vanatori". Tuturor oamenilor ar trebui sa li-se acorde sansa sa se exprime!
Acum voi ce credeti? Va rog sa nu faceti apel la motive religioasa pentru ca eu unul nu le vad importanta in secolul 21 deoarece El nu uraste pe nimeni si toti suntem egali in fata Lui si dupa ce ajungem pe pamant totul depinde de noi, deoarece fiecare a fost nascut intr-un fel iar el e constient!

4 răspunsuri:
| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

S-a discutat deja despre gay azi. verifica acolo ce am raspuns

| SkyPilot a răspuns:

Discriminarea nu este OK.
Pe de alta parte, daca merg in tara hotilor, nu voi numi pe nimeni hot si nu bag la puscarie pe toti pe care ii vad pe strada, dar prost as fi sa nu imi protejez bunurile si sa imi ascund actele si banii intr-o punguta agatata de gat.

| Lucică1998 a răspuns:

Nu sunt de acord cu discriminarea religioasă, rasiala, intre sexe sau alte de-astea, cu excepția "discriminării" celor de alta orientare sexuală (gay/lesbi), pentru ca nu cred ca e ceva normal. Nu consider ca se dau in spectacol ținând cont ca putini dintre ei sunt mediatizați, dar nici nu cred ca asa s-au născut, pentru ca nu sunt fatalist. Nimeni nu se naște cu un mod de a gândi, de exemplu nimeni la naștere nu aparține de o anumită religie, ci o preia de la familia sau societatea in care trăiește. Deci si orientarea lor sexuală provine din același loc, societatea(in cazuri mai rare, familia)

| UserulAnonim a răspuns:

Deci discriminarea nu e deloc în regulă.
Nimeni nu ar trebui să judece felul de a fi a unei persoane, felul cum se comportă sau cum se îmbracă.
Despre gay - o părere bună pot să zic. Cunosc multe astfel de persoane şi sunt foarte de treabă, deci sunt pro.
Cred că aşa e felul lor de a fi, nu văd rostul pentru care ar încerca să atragă atenţia prin aşa ceva.
Nu cred că e normal ca o fată să poată fi mai băieţoasă, iar un băiat să fie judecat dacă e mai feminin. Dar asta e societatea în care trăim din păcate.
Într-adevăr lumea ar trebui să fie mai deschisă la minte, şi la lucruri noi.