| iulioara a întrebat:

As fi interesanta de un abonament la Gazeta matemaTica pe un an incepand din toamna. Cam care ar fi pretul? Credeti ca se merita?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu am plătit 50 de lei pentru un abonament de şase luni. Gazeta matematică în sine este o lucrare relativ efectivă, care îi ajută destul de mult pe cei care vor să facă performanţă în acest domeniu, pe la Olimpiade sau concursuri.
Dacă însă nu tratezi matematica cu foarte mult interes, te sfătuiesc să nu dai banii degeaba, întrucât problemele nu se rezolvă deloc cu multă uşurinţă. Şi decât să cumperi ceva super avansat, care să nu îţi folosească, mai bine te îndrepţi spre o culegere de probleme mai la nivelul tău.

3 răspunsuri:
| Ioana_9117 a răspuns:

Este in jur de 10 lei si nu se merita decat daca esti foarte buna la matematica, crede-ma, trebuie sa te duca mult capul.baftahappy

| corasa a răspuns:

Eu cred ca MERITA, nu ca "se merita". Poate gazeta gramatica ar fi mai oportuna?

| FucktheSystem a răspuns:

Nu știu exact cât costă dar o revistă e 10 lei deci probabil abonamentl ar fi cam 80 de lei pentru lunile în care se face școală iar vreo 100 pentru tot anul.
Oricum se merită decât dacă mergi la olimpiade sau concursuri, dacă nu mai bine îți cumperi o culegere.