Sfatul meu este sa incerci sa traiesti in realitatea adevarata. Pentru ca daca te pui pe iluzii, cand te intorci in cea adevarata, crede-ma ca doare. E ca un fel de dependenta de jocuri pe calculator: in cele mai multe dintre ele poti sa o iei de la inceput, din nou si din nou. La fel este si realitatea pe care o vrei tu: o realitate in care sa nu trebuiasca sa fii responsabil.
@claudiuxs
Mileniul 1: anul 1-1000
Mileniul 2: 1001-2000
Mileniul 3: 2001-3000
Nu exista anul 0 in calendarul gregorian.
Claudiuxs,
Chiar asa? Poti sa dai o referinta clara, sigura despre faptul ca ortodoxia a acceptat hipnoza pe la mijlocul mileniului al doilea, cum zici? Eu nu cred ca chiar asa ar fi... Hipnoza, ca si vrajile si celelalte lucruri asemanatoare lor, au fost intotdeauna date la o parte din biserica, considerate a fi rele, foarte rele.
De ce sa incerci ceva ce dupa aceea iti va putea provoca regrete amarnice cu privire la ceea ce s-a intimplat, pentru nu mai poti sa schimbi nimic dupa aceea? Nu te juca cu hipnoza, e un foc cu care poti usor sa te arzi. Si degeaba iti creezi "propria" realitate, caci exista doar o singura realitate, oricare alta e o minciuna, doar o senzatie de care te poti bucura citeva momente, insa Diavolul (nu crezi in el, asa-i?, insa totusi e o realitate teribila, el exista orice am face noi, si eu am experimentat intr-un timp aceasta relalitate) ar fi fericit sa ti le ofere sub pretextul adevaratei realitati, pentru ca mai apoi sa iti distruga viata si sa iti piarda sufletul in iad. Nu te juca, sunt destui deja distrusi de "realitatea" oferita prin hipnoza. De ce sa mai fii tu inca unul dintre ei?
"claudiuxs explică: Ortodoxia a acceptat hipnoza pe la mjlocul mileniului al 2-lea."
Nu am aceasta informatie, dar orice religie care accepta supunerea vointei si intelectului unei alte fiinte prin hipnoza nu este o religie crestina. Hipnoza este o practica SATANISTA de supunerea vointei unui individ de catre altul si face parte integranta din SPIRITISM sau cum este redenumita mai de curand PARAPSIHOLOGIE. Cred ca "acceptul" la care faci referire este o hotarare a biserici catolice si nu ortodoxe, oricum tot acolo se ajunge.
Adica vrei sa te faci Dumnezeu? Stii doar ca-i imposibil. Vezi nu te mai juca cu focul ca s-ar putea sa te arzi, vorbesc cat se poate de serios. Lasa hipnoza si vezi-ti de viata ca habar nu ai in ce te bagi. In Biblie sunt interzise chestiile astea si pe buna dreptate.
Claudiuxs explică:
Ortodoxia a acceptat hipnoza pe la mijloculmileniului al 2-lea
Care mijloc ca d-abia suntem la inceput . Mijlocul e 2500 . Si eu ma refeream la Biblie nu la Biserica Ortodoxa.
Dap greseala mea cu mileniile, scuze.
Claudiu eu cred ca cel mai bine ti-ai ancora toate visele in realitate, si cand realitatea va fi pe placul tau si cred ca cel putin pentru o secunda in viata simti asta; atunci vei stii ca traieti realitatea care ar trebui sa fie proprie tuturor.
in rest nu vei gasi nimic folositor sau cel putin multumitor
Nu ai nevoie de hipnoza ci sa te relaxezi si sa nu tegandesti la nimic pentru cateva secunde, minute si apoi iti poti construi propria realitate dar nu niti recomand caci ajungi sa ai dubla personalitate.
Eu cred ca ai putea sa faci asta, folosindu-te de subconstient.Subconstientul captand emotiile, senzatiile, imaginile, sunetele, gusturile din jur.Iti poti crea propria realitate doar prin gandurile tale, folosindu-te de tot ce stocheaza subconstientul uman.Cat despre hipnoza, daca te concentrezi pe ea iti dai seama ca o ai inainte de a adormi, insa dureaza foarte putin timp. Iar daca vrei sa te hipnotizeze cineva, de preferat un psiholog, nu stiu cum ti-ar putea crea propria realitate, doar tu poti face asta cu mintea. Cel putin asta cred eu.
Suntem in mileniul 3: 0-999- 1 mileniu
1000-1999-mileniu 2
si de la 2000- 2999 mileniul3
Hipnoza nu poate obliga oamenii, prin ea nu poti comanda, tu doar spui anumite lucruri mintii, si daca subconstientul ii da voie, atunci se intampla, sa fii putin influentat,,,, deci nu e satanista
Cred ca ar trebui sa dau o mica explicatie, prin o noua realitate ma refeream sa pot intra in vis si sa semene cu realitatea, doar ca eu o controlez, nu ma gandesc la magie(satanista) sau la alte prostii
Cea mai buna modalitate sunt visele lucide. E o realitate a ta, tu esti "Dumnezue " acolo, tu creezi tu distrugi, tu esti tot. Se poate intampla spontan sau voluntar desi in mod voluntar poate dura ceva vreme. Iti dau un link spre un forum(in eng) unde sunt membru www.dreamviews.com. Ai tutoriale si cam tot ce trebuie sa stii. Noroc cu asta si nu te lasa batut orice ar fi. O sa reusesti mai devreme sau mai tarziu.
Poftim, poate te ajuta. http://psihologie.2z.ro/index.php?cap=30&pag=11 Multa sanatate.