Crestin Ortodox.
Daca pentru tine nu exista Dumnezeu, cum poti sa nu crezi in ceva care nu exista? Ca nu inteleg...
Nu as zice nici ateu dar nici nu cred intr-o religie anume..am ideile mele sa zic asa
Pai cum as putea sa spun ca sa intelegeti...nu cred in el pentru ca nu exista un el...ai inteles?
Crestin Ortodox... dar ma pasioneaza foarte mult cultura asiaticilor si religia budhista... unde se pune pret pe spirit, intelect si meditatii
Crestin ortodox, insa am dubii in ceea ce priveste Maria, Iisus, cred doar in Duhul Sfant, ca cineva ne-a creat pana la urma.
Crestina ortodoxa. Desi am inceput sa ma indoiesc de tot mai multe lucruri...
Eu nu cred in Dumnezeu, in religie, si in nimic altceva ce nu-mi dovedeste o existenta-n afara inventiilor umane.
Crestin, respectiv greco-catolic, dar am credinte esoterice care intra in conflict cu varianta oficiala
Un amestec de gnostic cu crestin, budist si musulman, la care se adauga putin orfism, ceva elemente din cultul pamantului si niste zazen & yoga. Multumit? E o intrebare din ale carei raspunsuri puteam invata multe lucruri, daca nu specificai ca doresti o eticheta si atat.
Sunt yoghist Acum sincer, nu ma intereseaza credinta, ci faptele care zi de zi ma fac ceea ce sunt. OM!
Lorely...deci tu crezi in vechiul testament...
bizzareboy eu merg pe evolutionism.Cred ca omul este un animal evoluat in timp...
Am dorit "eticheta" pentru ca nu vreau sa avem dispute intre ateii si crestini...ateii cu logica si ratiunea... iar crestinii cu dumnezeu si citatele biblice.
Teoria evolutiei are 3-4 dileme, intrebari neelucidate.Cativa oameni de stiina au incercat si sa o analizeze spunand ca e gresita(am vazut mai demult). Cum putem sa crede intr-o teorie a evolutiei care are 3 intrebari neelucidate, greseli, enigme si sa nu credem in Dumnezeu cand sunt atatea dovezi ca exista?
Oz, si din citatele biblice poti invata niste lucruri, daca ai capsor sa filtrezi si sa meditezi asupra informatiei. Cam din orice religie sau cult sau orientare filosofica/sociala/stiintifica ar fi oamenii din jur, putem invata ceva de la ei, daca suntem deschisi. Daca inchidem poarta dupa ce le punem etichete, tot noi ramanem saraci. Nu stiu cum sunt altii, mie imi e sete, pur si simplu, de experiente. Iar fiecare schimb de experienta cu oamenii e pretios si te poate lasa infinit mai bogat, chiar daca nu esti deloc de acord cu principiile celui de langa. Schimbul asta energetic care se face deschis si respectuos e incredibil.
Andraa_3088 întreabă: