Crestin, doar in sufletul meu, nu sint practicant... Am citit mai sus ca unii nu cred in D-zeu pentru ca nu l-au vazut... ii intreb si eu acum: ati vazut vreodata un milion de dolari? Daca nu, asta inseamna ca nu exista?
Crestina ortodoxa. Desi am inceput sa ma indoiesc de tot mai multe lucruri...
Crestin... Dupa legile fizicii nimic nu poate aparea din nimic...deci trebuie sa esiste un creator
Nu as zice nici ateu dar nici nu cred intr-o religie anume..am ideile mele sa zic asa
Crestin ortodox.Deoarece eu nu am nevoie de dovezi stiintifice care sa-mi dovedeasca acestea.
Crestin Ortodox... dar ma pasioneaza foarte mult cultura asiaticilor si religia budhista... unde se pune pret pe spirit, intelect si meditatii
Provin din crestin ortodox, dar am destule indoieli asupra tuturor religiilor crestine ce sau nascut din paganism, cat despre preotii religiilor ce se ghideaza dupa Biblie care este o carte pagana nu vad in ei decat o trupa de sarlatani care nu numai spioneaza oamenii in cautarea de noi victime, ci le si induc cum sa creada intr-un sistem condus de ei si masonerie ajungand in final satanistii de la usa noastra.Nu uitati ca isus a fost chinuit de catre preotii de atunci, deci foarte posibil sa accepte varianta lor.Asa ca nu trebuie sa ne mai confruntam intre noi ca am fi atei sau crestini de orice religie caci ne mintim singuri, iar adevarul este:asa e inceputul cum e si sfarsitul.
Eu sunt ateu. Cred ca toti oamenii inteligenti care se declara credinciosi n-au examinat cu atentie problemele pe care le are religia. Am intalnit destul de multi oamenii care au fost uimiti cand le-am spus ca sunt ateu, dar nu erau in stare sa spuna cateva argumente coerente care sa le sustina credinta. Multi mi-au zis: "pentru ca asa m-au invatat parintii mei".
Ateu. Si apropo de intrebarea "Cine crezi ca te-a creat?" pai, cum sa explic, cand 2 oameni se iubesc fac un copil - deci parintii.
Andraa_3088 întreabă: