Virusii sunt de doua tipuri. Aia malware, care iar sunt de mai multe feluri. Astia iti pot strica programe, iti pot instala chestii pe PC fara ca tu sa stii sau iti pot fura informatii personale. Si mai sunt aceaia care lucreaza la nivel Hardware. Iti distrug placa de baza, supraincalzesc procesorul, iti pica netul. Cel mai cunsocut fiind atacul DDOS, sub mai multe forme. Acestia din urma sunt mult mai rari. In schimb orice pusti care se pricepe un pic la programare poate face un trojan. Slab, ce e drept, dar se poate face.
Din proprie experienta si din ceea ce vad la alti oameni exista astfel de virusi. Efectele sunt o gandire fixista axata pe o directie pe o idee preponderenta in viata organismului. Acea idee dominanta este o boala de fapt cand omul practic NU mai invata si alte lucruri si ramane axat pe o singura idee dominanta dupa care moare prost. Aceasta boala este redata cu urmatorii termeni care nu intra in sfera bolilor psihice desi unii termeni seamana: plafonare intelectuala, indobitocire, superficialitate, ignoranta, dispret, lipsa respectului de sine, sentiment de superioritate, sentiment de inferioritate, timiditate, fanatism, ura, dusmanie, judecata, impunere fortata a propriilor idei si dorinte, dogmatism, absolutism, fanatism, automultumire/obisnuinta informationala, indoctrinare, repetare, monotonie, sentimentalism accentuat, lipsa totala a sentimentelor, extremism, atasament informational extrem, inadaptabilitate, minciuna, omiterea de informatii, spalare creier, rasism, alienare intelectuala, fixism intelectual, teama de necunoscut, teama/comoditatea de a se expune la idei noi sau noi informatii diferite de cele cunoscute, ignorarea parerii altora si tendinta spre monolog in detrimentul conversatiei, mandrie, conservare informationala cu respingerea preconceputa a unor moduri de gandire noi, preconceptie. Interesant este ca retardul mintal neaccentuat sau intarzierea usoara mintala nu este o boala in sensul ca genereaza eroare. Exemplificare: un procesor pe 64 biti daca este pus in miscare de o frecventa de ceas ceva mai mica nu genereaza erori, doar ca nu preia consecvent noile informatii sau comenzi. Daca are implementat un algoritm de selectie informatii/comenzi prioritare atunci intarzierea de preluare informatii/comenzi este compensata. Cand creierul umanoid NU mai invata/descopera lucruri noi incepe sa se strice si apoi moare.
Ma scuzi, nu am inteles din prima la ce te-ai referit cand ai spus *virus informatonal*. Abia acum am inteles, si da, ai dreptate. Exista si asa ceva. Dar eu nu le zic virusi, le zic ganduri negative. Sau maxim energii negative. Vibeuri, you know?
Gandurile negative nu sunt neaparat ceva eronat. Gandurile negative sunt erori. Gandurile negative/pozitive exista mereu deoarece erori apar mereu. Erorile fac parte din procesul de invatare/acumulare de noi informatii. Problema apare atunci cand apar mereu aceleasi erori care persista. Aceleasi erori care reapar reprezinta plafonare informationala. In religie tendinta spre plafonare informationala este mereu prezenta. De ce? Pentru ca dumnezeu a scris prin oameni un referat biblic limitat ca si cantitate de informatii si cu acelasi continut. Orice speculatie/interpretare asupra acestui referat biblic nu aduce un plus de informatie si inevitabil apare plafonarea. Datorita indepartarii omului de dumnezeu, dumnezeu nu a mai adaugat nimic la referatul biblic incepand cu sfarsitul ultimului capitol din referat numit Apocalipsa care a fost terminat de scris aproape de anul 100 e.n. Astfel stand lucrurile noi ca oameni pentru a nu ne plafona informational este necesar sa ne indreptam spre studiul stiintific al lucrurilor create de un dumnezeu. Din fericire omul a reusit sa descopere lucruri noi si descopera in continuare lucruri noi cu ajutorul capacitatii de rationare primita de la extraterestrul de tip dumnezeu precum: fizica cuantica, tehnologia informatiei, producerea energiei electrice, misiunile spatiale, etc.
anonim_4396 întreabă:
KnightOfNight întreabă:
waXonwaXoff întreabă:
HowdidIgethere întreabă: