Are da, mai ales sangele ala ce iesea din coarne. Esti sigur ca iezii nu mancasera si ei ciuperci din piata?
Printre ciupercile care le'ai cumparat si le'ai mancat s-a nimerit vreo ciuperca din care se face halucinogene. Ai grija, nu mai cumpara din toate partile ciuperci ca e periculos, ai avut noroc pentru ca putea sa se nimereasca vreo ciuperca otravitoare si puteai sa ajungi la spital. Ai grija de acum inainte de unde cumperi ciuperci. Cele mai sigure sunt alea de caramida de la supermarket. Succes :*
Printre ciupercile care le'ai cumparat si le'ai mancat s-a nimerit vreo ciuperca din care se face halucinogene. Ai grija, nu mai cumpara din toate ppartile ciuperci ca e periculos, ai avut noroc pentru ca putea sa se nimereasca vreo ciuperca otravitoare si puteai sa ajungi la spital. Ai grija de acum inainte de unde cumperi ciuperci. Cele mai sigure sunt alea de caramida de la supermarket. Succes :*
De unde ai luat ciuperci specifica ( din piata sau de la rromi) ca pot fi ciuperci necomestibile luate de prin padure la nimereala ca sa faca bani
pai sa-r fi putut sa fie ciuperci nebune,sunt si nu stiu, poate leai luat de pe la vreo baba care leo blestemat, asta imi zice un singur lucru SA NU MAI MANANC CIUPERCI LUATTE DE LA PIATA
Nu mi se pare ceva de ras... sincer. poate ciupercile au avut ceva. sau poate ai mancat sau ai facut si altceva dupa aceea /. oare matematica e devina glumesc. nu te uspara.!
Eu cred ca ai avut un cosmar probabil ai adormit cu grija ca ai mancat ciupercile alea si iti era frica sa nu patesti ceva