| Rombix a întrebat:

Asta credeti ca e singura viata pe care o avem?

40 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns (pentru RAY):

Eram sigur că va veni și momentul bombardării cu link-uri și copy-paste laughing

"cati bogati mor de cancer, de ce bogati aia nu ar incerca si miracole de astea"
Du-te cu Wikipedia laughing
Dintre toate site-urile tu l-ai ales exact pe ăla care face propagandă evreiască.
Păi să vedem, oare ce? Gândește-te că un om bogat inevitabil este un om cunoscut poate nu doar în țara unde stă, ci în toată lumea. Cum ar putea ca un asemenea om să fie tratat cu tratamente naturiste și ieftine ca după mass-media să propage în toată lumea modul în care el s-a vindecat de cancer? În cazul ăsta, toți oamenii bolnavi de cancer vor vrea să se trateze astfel și atunci ce face industria farmaceutică? Nu cumva o să-și piardă miliardele pe care le câștigă din exploatarea cancerului?

"a cancer patient had ceased chemotherapy and died"
Sper că tu înțelegi ce scrie acolo, zice că un pacient a încetat să folosească chimioterapia și a murit. A murit din cauză că a oprit tratamentele convenționale cu medicamente, nu că l-a omorât dispozitivul lui Rife.
Fii atent la următoarea frază: ". În plus, odată ce ai început un regim cu statine, adeseori trebuie să iei statine pe viață sau devolți riscul să ai un infarct, lucru care i s-a întâmplat fostului vice-președinte Al Gore după ce a încetat să ia statine." (din cartea "One Minute Cure")
Deci probabil că pacientul respectiv a oprit un tratament cu ceva bazaconii pe care trebuia să le ia pe viață și astfel bazaconiile alea i-au cauzat moartea. Dar ce presupune de fapt dispozitivul lui Rife? Presupune găsirea frecvenței radio potrivite pentru a distruge celulele canceroase din organism. El însuși a făcut experimente pe animale de laborator cărora le-a creat tumori și apoi le-a supus la diferite frecvențe pentru a vedea dacă virus poate fi distrus și ghici ce, i-a reușit. După ceva experimente, a tratat cu succes un grup de vreo 15 oameni parcă luați de la un spital prin intermediul aceluiași dispozitiv.

"nimeni nu l-a oprit sa isi dovedeasca afirmatiile prin experimente"
Pe ce planetă trăiești boss? La un moment dat, Rife a început să se extindă, el și cu alți medici au pus bazele unei companii, au fabricat ceva dispozitive precum cel patentat de Rife și evident că astfel au început să atragă atenția FDA și AMA. Morris Fishbein, care conducea la momentul respectiv AMA, l-a ajutat pe Phil Hoyland, un inginer care lucrase la reproducerea dispozitivelor lui Rife, să le fure compania lui Rife și celor care le-au pus bazele. După o încercare probabil nereușită a urmat un proces în care Rife a fost atacat cu dovezi false și din cauza datoriilor firma lui a fost închisă și s-a oprit orice investigare și cercetare pe care le făcea Rife și compania. A mai fost o încercare apoi să continue patentarea dispozitivelor cu un alt inginer dar AMA le-a închis și acea activitate iar inginerul respectiv a fost arestat.

Dar de ce să ne limităm doar la Rife? Au mai fost mulți alți oameni care au descoperit remedii ieftine de cancer și care au fost aduși la tăcere de corporația "medicală" AMA, precum Harry Hoxsey pe care Fishnein l-a arestat de o grămadă de ori folosindu-și legăturile din politică, pe motiv că activa fără licență, deși înainte de asta Fishbein l-a ofertat pe Hosxey să-i dea lui "rețeta" pe bază de plante cu care putea trata în special cancerul la piele.
Alți oameni ofensați pe nedrept de industria medicală au fost Dr. Kelley (arestat, remediul său era bazat pe enzime care evidențiau celulele canceroase pentru a fi distruse de sistemul imunitar), Dr. Philip Binzel (tratament bazat pe laetride, a fost condamnat dar cu ajutorul fiului său care era avocat a câștigat cazul în instanță), Dr. Christiaan Barnard (folosea terapie cu apă oxigenată, a fost ridiculizat și făcut de râs de "comunitatea medicală") etc. Cât de închis la minte poți fi să nu realizezi că în ziua de azi medicina și bolile sunt o afacere protejată atât de industria farmaceutică, cât și de organele politice, știință, medicină, mass medie etc? N-ai să vezi niciodată un asemenea om care are tratamente ieftine de cancer să câștige un premiu Nobel pentru că tratamentele sale sunt *ieftine* și nu aduc *bani* deci nu merită să fie mediatizate. Cum ar mai supraviețui industria medicală dacă ea chiar ar trata eficient bolile? Terapiile convenționale folosite actual pentru tratarea cancerului nu doar că sunt ineficiente, dar sunt mai mult dăunătoare, ia de exemplu mamografiile care folosesc radiații care mai mult răspândesc celulele canceroase din cauza presiunii aplicate.

"In Australia, the use of Rife machines has been blamed for the deaths of cancer patients who might have been cured with conventional therapy"
Și cazurile concrete unde sunt? Dar mai întâi, când naiba și-a dus Rife dispozitivul în Australia? laughing
Nu a apucat să le folosească la scară largă nici în America și Wikipedia inventează cazuri din Australia laughing
Și mai zici că nu ești o persoană dogmatică.

"de ce nu se fac experimente pe pacienti cu cancer? "
S-au făcut boss. Rife a testat pe 15 pacienți de cancer aduși dintr-o clinică din San Diego. De asemenea sunt mulți oameni care și-au testat remediile pe pacienți bolnavi de cancer și i-am menționat mai sus. Dr. Christiaan Barnard a folosit apă oxigenată pentru a trata artrita și alte boli de îmbătrânire. De fapt, dacă indivizii nu și-ar fi testat cu succes remediile, nu auzea nici naiba de ei dar oricum mass-media lucrează continuu să-i facă dispăruți din istorie. Parcă am trăi într-o lume comunistă.

"ce a inventat oamenii de stiinta?"
Atunci zi tu, de unde a apărut singularitatea din care s-a expandat toată materia? Sau o întrebare și mai bună, *unde* și *când* a apărut acea singularitate infinit de densă dacă nu exista nimic, nici spațiu, nici timp, nici materie? Ce au inventat oamenii de știință? Au inventat teoria asta cu punctul infinit de dens care s-a expandat și a dat naștere la ce cunoaștem noi drept univers. Big-bangul explică doar ce este după producerea "exploziei", nu ce a fost înainte de ea, pentru că, conform științei, nu a fost absolut nimic. Nu are nicio logică.

"culmea un preot catolic"
Da mă, a venit un jîdan creștin cu ideea asta laughing
Parcă dă cineva 2 bani pe "teoria" creștinismului astfel încât să zici că "uau, a venit un preot catolic cu teoria asta". De fapt, probabil că există oameni cu credințe hibride care cred că zeul evreilor omnipotent și omniprezent a creat Big-Bangul, eu nu cred că nu sunt. Sunt 2 teorii la fel de greșite. Așa cum am mai zis, mi-e tare greu să cred că Universul ar fi existat dintotdeauna fără să fie creat de nimic, dar oricum este mult mai relevant decât să cred că un punct infinit de dens a apărut de nicăieri în nicăieri și s-a expandat. Ciudat este că nu exista spațiu să se dezvolte de vreme ce în acel presupus moment nu exista absolut nimic.
Până și teoria creștinismului cu zeul evreiesc omniprezent apărut de nicăieri parcă are mai multă relevanță decât big-bangul laughing

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Deja incepi cu propaganda evreiasca

| Nemessys a răspuns:

Daca ar fi sa ma iau dupa viata de apoi pe care o stim cu totii cu rai sau iad, sincer nu prea cred. Adica sa zicem ca eu mor si ajung in rai, ce fac acolo? Sa stau o eternitate? Nu o sa ma plictisesc niciodata de stat acolo? Eu nu cred ca avem. happy Si daca avem nu cred ca este cum ne-o imaginam.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da.
Mai avem doar vieti secundare:
-viata sociala
-viata sexuala.

| MangustaJandarm a răspuns:

Doar daca te joci Minecraft pe hard. Daca vrei respawn da dificultatea pe peaceful.

| Mclaren12 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Si viata de noapte

| Algo098 a răspuns:

Am convingerea ca asta e singura viata pe care o am happy si cred ca e bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dar înainte de Big-Bang ce s-a întâmplat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Tehnologia a evoluat foarte mult in primul rând din cauza intereselor militare, mai apoi au extins totul la cercetare și civil. Și eu sunt de partea științei, dar adevarul este ca mare parte din tehnologie a fost făcută/ produsă pentru armata, mai apoi a fost modificata pentru cercetare, industrie și civili, fiind acum o foarte mare afacere. Deci... știință este sponsorizată și cercetează acolo unde i se spune. Foarte putini dispun de fonduri pentru a cerceta exact ce le place lor.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiinta este rea si oamenii sunt inclinati spre rau, ai dreptate in ce scrii acolo