Foarte proastă idee.
S-a discutat pe blog pe această temă acum câteva luni ( http://www.TPU.ro/blog/?p=2379 citește toate comentariile, ca să vezi reacția oamenilor la o astfel de propunere) și s-a luat o decizie că temele în continuare sunt și vor fi interzise pe TPU.
Și nu-ți fă griji, sunt oameni care se ocupă cu ștergerea lor. Ceea ce rămâne pe site e doar 5-10% din ce ar fi fost, dacă nu s-ar lua măsuri.
Nu, sa fie atenti la ore si sa puna dracu' mana sa invete ca pentru ei o face, altfel ii inveti la pomana si cand va da bacul sunt varza. Oricum cei care cersesc pe aici sunt aceea care nu le place cartea si o freaca toata ziua pe net, e nevoie si de maturatori pe strada.
E o ineptie totala.Asa,nenumarati putoi din astia,care nu au chef sa isi faca singuri tema,o sa intre la categoria aia si o sa ceara in prostie temele. Unii chiar se abtin,cand observa prin regulament sau la alti useri ca e de porc sa ceri teme,dar cu o categorie ca asta, ar degenera urat treaba.Cei ce cer ca oamenii sa le rezolve temele pe site-ul asta, singurul lucru ce-l merita e un frigider.Plin.De carne.Site-ul asta nu ar trebui sa fie menit sa "creasca" lenesi si comozi din astia.
Nu cred ca e o idee buna. oricum nu va fi aprobata o astfel de categorie.mai bine ii raportam pe toti cei care solicita rezolvarea de teme.
Intr-adevar, nu sunt de acord ca altcineva sa le faca temele, dar am putea sa-i ghidam poate, sa-i ajutam cu sfaturi cum sa-si faca ei singri temele. Sunt unii care pot, dar nu au inteles ce le-a predat profesorii, si trebuie sa-i intelegem, ca nu mai se face scoala asa cum se facea pe vremea noastra.
Ar trebui sa ne ghidam dupa proverbul ala: Invata un om sa pescuiasca, si se va putea hrani toata viata".
Nu zic ca sunt satul, dar nu-mi place sa le vad postate pe oriunde. Si decat sa fie raportate si sterse, cred ca mai bine este ca sa fie ingramadite toate la o categorie destinata lor.
Sunt de acord! Dar cum o sa deschidem noi o astfel de categorie? Noi suntem decat membrii TPU!