Fie ca crezi fie ca nu crezi tot vei muri, nu conteaza asta, povesti, omul merita sa moara
Da, sunt speculatii despre telomerii cromozomilor iar o directoare de firma de genetica ar urma in prezent primul tratament pentru "tinerete fara batranete". Criticii afirma ca efectele tratamentului sunt necunoscute, de ex. poate spori riscul de cancer.
http://bioviva-science.com/......uman-aging
Ar trebui sa gandesti la interdependenta speciilor si influentarea reciproca a programelor A.D.N.; iar de aici ajungi la absurdul pseudo descoperiri!
Imbatranirea are mai multi factori.
Ai avea mai multe sanse sa ridici masini cu mintea decat sa opresti imbatranirea.
Pana si analogia lui cu masina de spalat e tampita, daca masina are apa, curent si detergent tot se va strica din cauza stresului, depunerilor de calcar etc.
Asta este foarte adevarat ce spui,ipoteza este veche de ani de zile, cel putin eu o stiu de ft mult timp, doar ca la ora actuala nu se poate reprograma orrganismul, sau se stie dar nu se doreste deoarece ar fi un boom prea puternic pentru populatie si ar putea avea consecinte negative -ex biserica, credinta ar disparea, apoi ar fi mult prea multa populatie ca nimeni nu ar dori sa moara etc.
Da, este vorba despre o descoperire noua, despre niste experimente in derulare care se pare ca au avut succes, dar nu se vrea sa fie divulgate publicului!
La tipul asta de conferințe nu intra oricine si oricum, treci printr-un filtru nu ai voie cu absolut nimic la tine, lasi hainele de pe tine la vestiar si iti pun ei la dispoziție un costum de unică folosință...
Ai pe masa un pix si o foaie pe care poti sa iei niste notițe, se discuta doar chestii care au impact global si au scopul de a ne ajuta in luarea unor decizii in functie de alți factori mai puțin cunoscuți de majoritatea. Și cu toate confidențialitatea, impusă si considerată, expunerea detaliată a acestei noi descoperiri ă fost întreruptă!
Sunt interesata de astfel de subiecte. Cum ai aflat de conferinta?
A fost o invitație pentru compania la care lucrez si eu am fost ca reprezentantii al companiei.
Se discută subiecte cu caracter confidențial de impact global, deci nu sunt deschise publicului.
Deci din pacate se pare ca lume este condusă din umbră de oameni plini de secrete!
S.R.I. poate confirma aceasta "conferinta"?
Nu prea are nici o legătură cu sri si România, de data asta conferința a fost in Korea de sud...
Claaar! am citit destule S.F. prezentate ca fiind inspirate din intamplari certe!
Iluminatii, masonii, bilderergii, klingonienii, borgii si bineanteles Soros, cunosc in profunzime tema abordata in aceasta conferinta. Succes si multa bafta!
Sunta oameni in anumite care practica meditatia si au trait 100+ ani, se spune ca ei in timpul meditatiei, reusesc sa modifice anumiti parametri ai corpului/creierului, eu spre ex imi pot controla bataile inimii, am verificat cu senzorul de puls al telefonului in mod repetat.
Yee!
Deci, daca omul ala stia de asta, nu trebuia sa nu imbatraneasca. Eu sugerez sa astepti 10 ani si sa vazi daca omul ala imbatraneste. Daca nu, atunci chiar e posibil.
Nu merge prin inducerea in eroare ci mai degraba prin realizari succesive cu privire la timp, la natura sa fluida is non-liniara, si in final la realizarea ca este i iluzie
ADN-ul este inflluentat in mod direct de ce credem, ce simtim si ce rostim deoarece constiinta noastra (puterea mentala pentru atei) este mai presus de predispozitiile genetice si informatia genetica cu care ne nastem, si deci le poate controla si schimba
Exemple de "mind over matter" le vedem in diferite cazuri, cum ar fi: remisie spontana in cazuri in care nu ar trebui sa se poata, perioade foarte lungi in care unii pameni supravietuiesc fara mancare si fara sa le fie foame, mame care rastoarna masini cu mainile goale deoarece copilul lor e sub masina, si exemplele pot continua intr-o lista foarte lunga si interesanta
Nutritia este foarte importanta deoarece alimentele pe care le ingeram, si anume frecventa lor de vibratie, afecteaza in mod direct frecventa noastra de vibratie, practic absorbim acel aliment si devenim intr-un fel ca el. Daca alegem sa mancam alimente ma putin dense, respectiv alimente vegetale in stare integrala, cruda, intr-o dieta echilibrata, atunci se produc anumite schimbari... ca un fel de "deconstipare" energetica, emotionala si implicit si mentala, adica in ceea ce priveste sistemul nostru de credinte, care cum spuneam influenteaza ADN-ul.
Ideea este ca ADN-ul este intr-un proces de activare, unde acel "junk DNA" denumit astfel de catre oamenii de stiinta in nesfarsita lor aroganta, este activat in mod treptat pentru a permite stari de constiinta mai elevate, sum ar fi cea in care "greutatea" timpului se reduce, astfel reducandu-se si impactul sau asupra corpului fizic.
Acestea sunt doar cateva informatii impreuna cu anumtte intuitii pe care le am. Subiectul este foarte complex iar stiinta moderna este destul de departe de a ne putea spune ce se intampla cu adevarat, ce este timpul cu adevarat, ce suntem noi cu adevarat
Fa un exercitiu de imaginatie si da-ti seama ca daca ai trai vesnic la un moment dat veu dori sa mori, pentru ca o parte din tine stie ca esti nemuritor si va dori 'ceva nou' un restart
De ce vrei sa traieti vesnic? ti-ar da un sentiment de control asupra vietii? in acest caz ceea ce vrei este doar un sentiment, nu insasi viata vesnica...
Daca-ti poti schimba ADN-ul prin puterea mintii, te asteapta milionul lui Randi (Fundatia JREF).
Se intampla in mod natural si nu dupa vointa vreunei persoane paranormale, de asemenea se intampla in timp si in genereatii. Stiinta deja observa lucrul acesta, si da, unii copii se nasc cu puteri paranormale doar ca de multe ori sunt etichetati ca fiind autisti sau cu alte probleme mintale