Am luat si eu lecitina cativa ani.
Dar pe mine m-a ajuat cel mai mult AMBITIA.
Am citit foarte mult,am completat intregrame,mi-au placut testele de perspicacitate.Dar trebuie sa-ti placa ceea ce faci,daca o faci,, de nevoie'' nu bine
Mie cafeaua imi,, trezeste neuronii'', dar o beau dimineata!
Descopera ritmul tau biologic, vezi cand esti mai activ si profita.
PUNE mintea sa lucreze, te ajuta!
Nu ajuta. Am luat si eu... degeaba.
Nu forta invatarea, odihna la timp e mai buna. Si incearca sa legi acele cuvinte de ceva logic pentru a le retine mai usor.
Imagini,muzica,detalii,repetitie fac si eu cat pot
Nu asa. Din ce domeniu sint?
Eu invat o limba straina
Aha! Incepe cu cuvintele care seamana cu altele din alta limba la forma si inteles. Apoi, vezi ca sint si cuvinte compuse. Vine logica: din ce cuvinte si ce inseamna separat? Cauta filme in acea limba, titrate, si vezi expresiile lor uzuale. Chiar fara sa-ti dai seama vei memora cate un cuvint. Mai usor inveti vorbind cu cineva in acea limba decit memorind.
Corect asa e, daca as avea cu cineva as vorbi crede-ma ca am incercat, dar cand aud ca esti din Romania adio
Mai bine citeste, citeste si iar citeste, doar asa iti dezvolti imaginatia si vocabularul. Pastilele pentru memorie nu ofera rezultatul scontat. Funda?
Greu de spus dar eu am luat lecitina candva si sunt de parere ca nu ajuta la nimic.
poate doar un " efect placebo" gen ( am loat lecitina mama sa vezi ce bine este acum invat super ).
LisaJulie întreabă: