anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astrele, din cuibusorul lor, cat de mult ne influienteaza viitorul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca astrele ne influenteaza viitorul. Dar cred ca ne-au influentat viata in momentul nasterii. Si, de fapt, nu ele, ci tot ce exista in lume atunci cand ne-am "trezit": suspinul mamei, gandindu-se la florile din curtea maternitatii, lumina din ochii ei, cand printre dureri a stiut ca ninge, fericirea de a sti ca este primavara, melancolia ei prelinsa in sufletul nostru asemeni ploii de toamna pe geamul salii...
Deschidem ochii sub atmosfera unor amintiri colective, legate de un ciclu al sperantei, al vietii, al deznadejdii, un ciclu anual in care se invalmasesc sentimente, ganduri, trairi ancestrale...plecam la drum cu un bagaj facut de cei de dinaintea noastra, intr-o calatorie mereu alta...si luam trenul din 365 de statii, cu 365 de arhitecturi, cu 365 de ceasuri, care arata mereu alta ora...Este normal sa fim in cel putin 365 de feluri, diferite. Si atunci, da, gandim in tot atatea feluri, simtim si actionam in consecinta... Avem drumuri diferite si calatorim mereu altfel decat altii, in functie de bagaj, de statie, de ceea ce ne amintim si de ceea ce nu ne mai amintim deloc...

7 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Astrele nu influenteaza viata nimanui.Asta este o aberatie primitiva. Daca esti crestin trebuie sa stii ca astrologia, horoscopul si alte metode de ghicit viitorul sau soarta sunt interzise si constituie unul dintre cele mai mari pacate alaturi de crima, vrajitorie si magie. Daca esti agnostic, ateu.etc ai fi de acord cu mine sau cel putin sceptic(a).

cami
| cami a răspuns:

Din pct meu de vedere, nu horoscopul te influenteaza.de ex iti spune: azi castigi o suma mare de bani...gata ai si castigat.normal k nu asa.straight face, dar ceea ce cred eu sunt caracteristicile zodiilor happy.asta da! sa recunoastem. taurii nu sunt gelosi si posesivi? leii nu vor sa fie ei mereu invingatori? ...in asta chiar ma incred happy

| mariusres a răspuns:

Nimeni nu-ti influenteaza niciun viitor. Totul depinde in viata de tine sau de cei din jur. Asuma-ti responsabilitatile si lasa prostiile asta de sarlatani cu astre si horoscoape ca nu-ti pica nimic gratis din cer doar pentru ca asa zice o nebuna la horoscop. Wake up!

mlm
| mlm a răspuns:

Nu astrele influienteaza viitorul tau, tu cum ti-l faci asa il ai, deci totul depinde de tine.

| scepticul a răspuns:

Deloc. Iti influenteaza viitorul doar astrologii care te fraieresc sa le dai bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Influenteaza destul... dar pana la urma astrele predispun, omul este cel care dispune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred

Întrebări similare