Depinde care Dumnezeu si in care religie se regaseste, sa imi explice si mie cum a aparut din nimic si cum a creat totul din nimic, daca l-as vedea pe dumnezeu ar insemna ca am innebunit, traim intr o homolograma de univers care respecta o lege cauza-efect, dumnezeu este un produs al minti umane, personificarea omului, ofera o siguranta, speranta etc
Nimic. Ma iarta ca El ca e bun, deci n-am nici o problema. Intrebarea e ce se fac credinciosii daca primesc o dovada clara si sunt convinsi ca nu exista. Oare pot accepta faptul c-au trait intr-o minciuna?
Stai liniștit că ateii sunt mai oameni decât credincioșii. Nu au nevoia de a crede în cineva.
Dacă eu sunt o persoană ok, doar că nu pot crede intr-un zeu, chiar s ar supăra pe mine, lăsând la o parte bunătatea mea, s ar supăra și m ar arunca în smoală pentru că nu am fost să pup icoane? E totul asa de greșit.
As cadea serios pe ganduri si as spune " Uite ca nu suntem prosti, aia din uniunea Europeana e prosti, stiam noi ca iera acolo", mi-as intrerupe studiile, as cere iertare si mi-as dedica viata rugaciunii pentru bunuri si bunastare, si doar as crede, n-as mai cerceta.
Dar cum sunt sanse infime sa se intampla vreodata, ii las pe altii sa creada si pentru mine.
Îl rog să mă ierte pentru tot ceea ce am greșit cu voia și fără voia mea și promit că o să fiu cuminte ..mda e ca și cum ai întreba ce ai face daca ai câștiga mâine 1 miliard sau chiar mai mult
BucurieeeFericire întreabă:
AvalohAlyn întreabă: