Nu ştiu ce legătură are ateismul cu preferinţele culinare, but whatever .
Tort cu frişcă şi cremă de ciocolată, iar în interior bucăţi de kiwi, portocale şi banane şi îngheţată cu lămâie.
Nu ma dau in vant dupa torturi, insa cele de ciocolata imi plac. La capitolul inghetata, imi place Fructul Pasiunii de la Betty Ice.
Îmi plac și torturile, și înghețatele, și prăjiturile, și sarmalele, și etc., și nu sunt ateu, că am ideile mele religioase personale, dar tu ce ești dispusă să îmi gătești?
Mada, voit sau nu, i-ai lasat in vid. Ei sunt cu "sulitele" pregatite si tu ii duci la gelaterie?
Vad multe fete mirate si frunti incretite. Luptatori profesionisti si filosofi neinduplecati lasati la vatra...
De ce intrebarea numai pentru atei, sa fie inghetata bariera dintre cele doua tabere?
Mai mada cum potri puni asa o intrebari? eu cred ca este o impietate sa amestecam, asa bunatati in disputele noastre? mie-mi place cireasa de pe coliva ateilor.banuiesc,ca si lor le place, bomboana de pe tortul meu.deci? gand l; a gand cu bucurieeeee.heiii am vazut numele ala, ciudat cu igulugusugulugusel.doamne da ce gusturi ai bre inguluguselicule.mie-mi place eclerele da nu cu fricsa.si rolada cu struguri di care fasi fimeia me.
Pacat ca in mintea ta oile pot fi numai albe si negre,mie mi-ar place si verzi,si roz,si-albastre...
Daca tot intrebi,inghetata nu-mi place,dar tortul,daca e de ciocolata,o feliuta mica tot o sa mananc,nu mai mult ca strica la silueta si ce atee plina de pacate as fi, daca la 1, 70 cat am, in loc de 60 as avea 160 de kilograme?
Nu?
Salut, Sfanta Fecioara!
Idolul meu, Satana, mananca orice asa ca mi-ar placea un tort de inghetata cu blat care sa contina tutun si inauntru droguri, sa fie in forma de cruce rupta si pe de-asupra nitel sange.
Hai, apuca-te de gatit, sclavo! :*
Vai doamne atei nu mananca aceeasi inghetata ca crestinii! Da cei ei Dumnezeu sunt tot oameni.Ma lasati cu fitele astea
Nu stiu cei cu numele asta dar parerea mea e ca cei care se dau satanisti,atei si asa o fac doar pentru a atreage atentia sunt oameni care chiar sunt atei,da dar voi...ce doamne de intrebare e asta? ateu,satanist, gay, crestin...etc nu-s tot oameni? eu unu cred ca mai ai de crescut sau daca esti destul de mare mai ai de te copt la minte.