| Kl0d a întrebat:

ATENTIE!: Credeti ca sunt adevarate aceste zvonuri? eu personal nu prea cred...FRANCMASON(Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală)cine nu stie despre ce e vorba scrii titlu pe google si-ti da toate informatiile.

8 răspunsuri:
| Gabonne1982 a răspuns:

Literatura despre Francmasonerie abunda in ultimul timp, dar nu tot ce "rasufla" din interiorul ei este si adevarat.Anumite zvonuri sunt lansate intentionat ca sa induca in eroare si mai tare pe marea majoritate. Putine sunt lucrurile cu adevarat demne de luat in seama despre Masonerie.De obicei trebuie sa citesti printre randuri si din surse total diferite ca sa-ti faci o parere despre ce inseamna Masoneria.Francmasoneria oricum a intrat intr-un soi de demistificare si nu mai este chiar atat de "oculta" cum era acum 30 de ani sa zicem.Sunt organizatii mult mai puternice la ora actuala (Grupul Bilderberg si altii) care au subminat intr-un fel autoritatea Francmasoneriei.Si inca ceva : sunt masoni care nici ei nu stiu anumite lucruri ascunse ale Masoneriei, dar sa mai faca si confesiuni...

| EmaS a răspuns:

Da,eu cred.Pentru ca daca citesi Biblia o sa vezi ca toate acestea sunt prevestite mai dinainte. Aveti grija ce faceti cu sufletul vostru.Cand va trebui sa primiti CIP-ul sa va amintiti de Ema care v-a spus sa nu il primiti ca este semnul fiarei, si cine il primeste, isi vinde sufletul celui rau.

| Hăgiul a răspuns:

Ema, hai ca m-ai amuzant in sens bunlaughing foarte resemnata afirmatia. (fara rautate o spun)

| EmaS a răspuns:

Hagiul
Ce,nu am dreptate? Sa nu spuneti ca nu ati stiut.Eu v-am tot spus sa aveti grija ca va veni vremea cand vom fi nevoiti sa primim CIP-ul fara de care nu vom putea vinde sau cumpara.As fi fericita ca, macar jumatate dintre voi sa va amintiti atunci si sa nu il primiti.OK?

| Kl0d explică:

Ema dar cum oare o sa aiba milioane de cip-uri pentru toti oameni? si mai ales ca doar nu vine la fiecare om la usa si daca eu nu vreau sa mi-l puna nu mai mai da mancare dar poti sa te duci in jungla la tara etc...

| Hăgiul a răspuns:

Ema, nu ma ingrijorez...toata lumea stie de el, va fi revolutie daca ni-l impun. Isi dau si ei seama de asta