O sa fii controlat de masonerie NUUUUU! Mai bine traieste-ti viata cat mai poti:
Nu mai pune botul la ce zice lumea, calca-i in picioare pe cei care iti spun ca esti incapabil si ca nu poti reusi, fa-o cu riscul de a fi primul din istorie care reuseste ceva anume, orice.
Lasa-i pe altii sa se supere si sa se bata, sa se sinucida ca nu isi ating idealurile, ei n-au secretul tau, nu le-a spus nimeni ca isi pot modela propria realitate doar prin vointa. Nu i-a invatat nimeni ca orice esec este o alternativa nefolositoare si ca oricand o pot lua de la capat.
Nimeni in afara de tine nu s-a mai gandit pana acum macar sa incerce sa-si faca propriile reguli si sa traiasca dupa ele, sa renunte la toate scuzele patetice cum ca nu ar fi in stare sa depaseasca obstacol si pur si simplu sa actioneze fiind convins ca daca are incredere in el, nimic nu il va opri.
Ca fericirea lui este in prezent si ca nu are rost sa bage in seama trecutul, care il face sa se amarasca de toate prostiile pe care le-a facut si care nu mai pot fi schimbate, sau de viitorul sau care e plin de realizari ce mort-copt ce vor fi atinse de cineva care crede in el cel din prezent.
Ca visurile sunt de fapt realizari ce-ti fac cu ochiul asteptandu-te cu bratele deschise.
Si pentru ca stii toate astea, cand cineva iti va spune, vreodata, chiar si in gluma, ca e timpul sa pleci capul, sa renunti la lupta si sa iti pierzi buna dispozitie, increderea in tine, te vei amuza enorm... enorm...
Personal sunt de acord.Indiferent de parerea nostra omenirea se indreapta in aceasta directie.
CIP-ul se afla deja in buletin mai...nu ti-l implanteaza ca la caine . Oricum nu m-as plange daca as avea un cip implantat, am fi mult mai usor de gasit si salvat in situatii limita.
PS: Am descoperit tastatura, apoi touchscreen-ul, acum touchscreen-ul intuitiv... urmeaza augumentarea si hologramele
Pe bune? De cine sa fii salvat? Ce situatii limita? Te controleaza ca o masinuta peste vreo 10 ani daca il pui.Cand aproape toti si-l vor implanta vor inceta beneficiile.Doar nu crezi ca ai deveni robot instant, nu? E un mare ca.cat cipul,si pasaportul biometric, sunt demonstratii video in care se implanteaza cipuri, mai e si pasaportul biometric, sunt documentare pe Discovery in care se explica cum pot controla sentimentele, iar pe oameni direct in _)_ ii doare. Exact ca intr-o cusca vor fi majoritatea oamenilor.Si daca tot ti se pune cipul ala, crezi ca nu il va putea controla nimeni? E pus, asa, de forma? Cui ii mai pasa ca miliarde de informatii pot fi puse in cip, ca tehnologia a ajuns la valori care erau SF acum 10 ani, ca s-au testat pe animale, si da, ca s-a scris despre asta intr-o carte vechi de 2000 mii de ani, numita Biblie, iar pe atunci nici roata nu era.Mai conteaza?!
http://www.youtube.com/watch?v=dttcMMljo7k
http://www.youtube.com/watch?v=Is2O9DkNA3s
Dar de ce *** ne-ar pasa nu? Cipuri cat se poate.Sa ni le bagam si in cu.r daca ne permitem,corect? Cand majoritatea le vor accepta,se vede ca cei ami multi le vor,automat vor fi fortati sa le accepte si putinii care refuza, pentru ca, nu se va da sistemul peste cap, pentru ca banii sunt digitali, vei putea cumpara numai prin jegul ala de cip.Si daca vreo cativa oameni refuza, ce *** o sa faca? O da, parca zicea ceva in biblia aia, cine nu ia semnul fiarei, nici de mancare nu va primi.Si ciudat e ca acele cipuri sunt construite in abza 6...Chiar si de n-ar fi adevarata religia, cine satan controleaza cipurile implantate?
Chill man ...ai vazut prea multe teorii ale conspiratiei.
Da,insa oamenii (si nu numai romanii) sunt complet ignoranti.Ca doar au "smartphone" si "suntem binee!"...ce e rau sa ne punem si un cipulet?
Pe mine nu prea ma incanta un implant...in afara de asta nu am nici o problema cu pasapoartele astea
Cred ca esti prost informat. cipul ala nu se implanteaza in corpul tau, cipul face parte din pasaport.
Cipuri nu o sa iti implanteze nimeni cu forta niciodata.Dar poate ca in viitor daca va fi o sa iti faci tu singur astfel de implanturi care te vor ajuta probabil in caz de vei avea nevoie.De exemplu oameni care isi pierd vederea, auzul si asa mai departe, un cip implantat va fi foarte de folos nu crezi? Din alt pct de vedere problema asta nici nu se pune, adica la ce te gindesti tu.Pasaport biometric ce inseamna pentru tine? Pasaportul este un act cu care tu calatoresti sau cu care te identifici.In ziua de azi cu tehnologia actuala foarte usor te poti ascunde, te poti sustrage si asa mai departe.Ei oamenii de cind sint au incercat sa faca ceva pentru a recunoaste persoanele.Nu pentru a mai stiu eu ce cred unia.De exemplu tu ai un cod CNP? normal ca ai.Fiecare la nastere primeste un cod despre care nimeni na spus absolut nimic.Acel cod este un semn de recunoastere, arata ca tu esti acea persoana.Ok inainte nu erau operatii estetice si alte bazaconii si oamenii nu prea se puteau ascunde.Acum insa treburile s-au schimbat si ca urmare si actele care ne identifica trebuie sa evolueze nu crezi? Uite vine un criminal omoara in stinga in dreapta dupa isi face o operatie estetica si gata pune o poza in buletin si nimeni nul mai recunoaste.Cu chestii noi poti sa faci ce operatii vrei ca ala esti.Deci de acte de identitate se feresc numai hotii, numai cei care cred sau vor sa incalce legea.Si ce se afla in acel cip din pasaport? Chestii publice despre tine, poza, cum ai ochii, amprente etc.Adica tu ai impresia ca daca cineva iti vrea amprentele nu le are sau cum? Deci astea sint niste povesti cred eu scoase de biserica pentru a aduna ceva clienti, ori biserica cind se vede ca pierde teren trebuie sa iasa la interval cu ceva.Inainte oamenii aveau acte? ma refer acum mii de ani.Nu aveau, totul era asa dupa imagine. Apoi s-a trecut la acte scrise, apoi la acte cu imagini, cu amprente si asa mai departe.Te intreb ce vezi rau in chestia asta? Iara chestia cu cipuri stai linistit ca nu se va intimpla asa cum povestesc unia.Deci nu e nimic SF cred ca si eu am pasaport din asta, si de ex daca mergi in vizita in america vrei nu vrei ti se va scana retina, ti se va lua amprente chiar de nu ai pasaport din asta.Deci chstiile astea le are toata lumea doar ca atunci cind ti se pun in pasaport le ai cu tine.Deci e mai bine pentru tine ca nu stai mult la controlul documente.Ailanta cu cipuri implantate pot sa iti spun ca alea chiar sint SF-uri, sa fim seriosi. Oamenii si acum fac focul cu coceni si noi vorbim de cipuri si alte povesti gen harap alb.Deci nici o sansa desi ar fi excelent daca am ajunge la o asa tehnologie cum am aratat la inceput.
Depinde ce fel de cip, unde se implanteaza, ce avantaje exista, etc.
Am pasaport biometric deja, nu ma deranjeaza.
Se va ajunge si la cip. Legat de pasaportul tau, pe langa ca are 666 in seria de cifre, vei fi localizat peste tot in lume. Exact ca un infractor.
Sau ca unu' care-si ia telefonul peste tot... exact cum faceti si acum.
Si cum voi fi localizat peste tot in lume? @.@
Poate...prin satelit?...
Really? Si cam cum ar functiona procesul asta de localizare? Explica-mi si mie, ca eu stau asa, mai prost, cu tehnologia.
Cu pasaportul biometric nu ma deranjaza, dar mai tarziu va aparea legea sa implantezi cip-ul care nu ar avea baterii, si-ar lua energie din caldura corporala, vom fii urmaritii tot timpul, nu sunt de acord.
Nu,caci ingradestea libertatea persoanei si ne transforma in cyborgi(oricum,nu se va mai ajunge acolo, asta e clar) lipsiti de atractie pentru transcedent, total hedonisti, controlati prin telecomanda(in sensul metaforic).
Chiar si pentru buletinele si actele cu cip am multe semne de intrebare: de ce trebuie sa fie toate datele mele centralizate in asa fel, poate chiar o sa-mi ceara si amprentele. Un atentat(dupa parerea mea ...si a multora) la libertaea de decizie.
Urmareste cap - coada acest documentar :http://www.razbointrucuvant.ro/......re-romana/
si http://www.razbointrucuvant.ro/......nsumanism/
Pasaportul da, cipul nu ( ps: umbla zvonul ca cipurile sau incorporat in SUA) de ce nu as accepta e simplu: tehnologia evoluaza repede si va crea foarte usor un cip care poate controla sistemul nervol al individului, si implicit decizile. Din ceia ce stiu deja s-a creat un cip care poate induce euforia.
S-a gasit o metoda de scanare a felului cum sunt aranjate venele in palma si s-a dovedit ca, la fel ca si amprenta, aceasta este unic. Deci nu o sa fie nevoie sa ne implantam un cip in piele.
Am vazut acum cateva zile la TV ca vor inlocui buletinul cu un cip pe care-l vor insera in mana sau in frunte multe religii il considera ca fiind numarul 666..ma rog restul este tehnologie si religie!