| Innovation a întrebat:

Ati auzit de cutremurul din Japonia de 8, 9 grade? Ce credeti? Va rog dati-mi si mie explicatii ca sunt curioasa si despre parerea voastra!

11 răspunsuri:
| Dmesss a răspuns:

Doua placi tehtonice, pac-pac, tulbura apa, intra peste aia in casa si asta e.

| Robert a răspuns:

Se mai intampla.S-a mai postat o asemenea intrebare.Mai bine o continuam acolo ca altfel pana diseara TPU se va umple de intrebari legate de cutremure si dumnezei.

| EmaS a răspuns:

Da

| WR104 a răspuns:

Un simplu cutremur, au mai fost si vor mai fi.Victimele sunt mult mai putine in Japonia decat daca s-ar intampla la noi si cred ca ar trebui sa ne luam masuri de siguranta.Inca o chestie interesanta este ca daca un cutremur ca acesta se intampla in Japonia in Romania scade posibilitatea sa se produca unul cat de curand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce nicola? e o stire la televizor, ca multe altele.mare scofala.sa hatanat pamantul si ia luat apa pe aia saracii.ei si? o sai ia si pe ai nostri cand vin puhoaiele.care e problema? uite pentru robert e ceva banal.de ce ne-am impacienta noi?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Japonia e predispusa cutremurelor. Oamenii aceia sunt pregatiti, antrenati si culmea, nu au intrat in panica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite pe langa asta a mai fost si o eruptie solara foarte puternica, ce ne va afecta in doua trei zile.s-au vazut aurore boreale taman din neviorc. eiii si ce nu au mai fost? sunt stiri normale de pe la televiziuni pentru audienta si bani. unii stiu sa faca bani, in timp ce altii mor.nu e ciudat? uite eu zic, sa ne fereasca cel de sus de moarte naprasnica.si sa-i ajute si pe cei de acolo.sa scape cu bine.fiindca asa cum corpul e mai important decat haina, asa si sufletul e mai important decat corpul.

| Măcrin a răspuns:

Eu zic ca se apropie sfarsitul... in maxim 5 ani ne ducem draq

| MeScorpion a răspuns:

Nu, n-am auzit.

| deea98 a răspuns:

E tragica situatia! Bineinteles ca nu intereseaza aproape ppe nimeni asta!straight face Noi suntem in siguranta, totul e bine. Mda...ce lume!

| Dianaa14 a răspuns:

Lemonshu la cate ore de romana ai fost ca nu stii sa scrii deloc! Si nu e un simplu cutremur ca daca s-ar intampla la noi am disparea de pe fata pamantului. Unii dintre voi chiar nu aveti suflet? Cum puteti spune "si ce daca..."? La noi si cand moare diana dumitrescu plange toata lumea(nu toti dar...). Oamneii aia chiar au nevoie de ajutor, noi nu ii putem ajuta dar nu sunt stiri normale e ceva serios! Oricum noi suntem feriti de pericole pentru. ca nu ne aflam in apropierea oceanelor.Mie chiar imi pare rau de ei.