| RAY a întrebat:

Ati auzit de John Titor? omul care cica a venit din viitor sa ne spuna viitorul, oare chiar exista viitor inseamna ca cineva a trait deja viitorul nostru sau cum? desi tot ce facem e predestinat?
https://ro.wikipedia.org/wiki/John_Titor

Răspuns Câştigător
| GlowingShadow a răspuns:

Avand in vedere ca nimic din ce a zis/postat nu s-a adeverit, poti trage o concluzie si tu.
Omul a spus ca in 2004 o sa fie razboi civil in SUA. - nu s-a intamplat
Omul a spus ca SUA va fi atacata in 2012 - nu s-a intamplat
Omul a spus ca cei de la CERN vor descoperi particule cu care o sa inteleage fizica calatoriei in timp. - nu s-a intamplat
Omul a zis ca masina timpuli cu care a calatorit a fost montata in portbagajul unei masini (ca in filmul Back to the Future).
E o farsa. Niste jurnalisti au si gasit doi tipi din Florida (frati) din spatele acestei scamatorii online.

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pacat ca nu ai vizionat emisiunea "Geniul" de pe National Geographic, unde Stephen Hawking explica intr-o maniera exceptionala de ce nu e posibila calatoria in timp.

| Drimmero a răspuns:

E doar unul care cauta sa fie bagat in seama,, de ce as crede asa ceva?

| Clorox a răspuns:

Ete draci, si eu sunt baiatul Cleopatrei... Ce naiba, eu am venit din trecut doar sa va zic ca vine sfarsitul lumii!
Cine naiba mai crede asta? laughing

| cristi202 a răspuns (pentru Clorox):

Ei, tu chiar vii din trecut. Insa nu e nimic neobisnuit, toti venim din trecut, ne miscam dinspre trecut spre viitor. happy

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Daca este adevarat cu lumi multiple si aceleasi scenarii peste tot pentru oricine sa patesti asa ceva atunci e nasol. Dar el minte de ingheata apele ca a calatorit in timp

Răspuns utilizator avertizat
| OMEGALIN a răspuns:

E interesant ce am citit aici,dar nu cred in calatoria in timp. Timpul e inexistent,tot ce ar putea sa faca ar fi sa-si imbatraneasca trupul sau un obiect sau chiar intreaga lume dar nu ar fi evolutie, decizii si ar fi imposibil sa poti sa calatoresti in timp si sa poti sa te intorci sa prezici ce s-a intamplat. Sper ca ai inteles la ce m-am referit, ca sa fiu mai specific, poti intineri sau imbatranii lucruri, chiar persoane dar nu poti sa faci in asa fel incat lucrurile sa-si mentina cursul normal iar tu sa treci pe langa ele pana la o anumita perioada happy