Mda.Nu neam urcat foarte sus si am gasit un loc minunat de forografii.Am facut 2 si aparatull foto nu mai avea baterie si brusc s-a inchis dar l-am tinut la incarcat o seara intreaga. Apoi m-am asezat pe ea sa deoarece ma dureau putin picioarele. Dupa ce am plecat mi s-a facut rau.Dar nu rau asa umpic.Simteam ca nu mai pot respira si ca mor. Apoi dupa cateva ore m-am dus acasa si am cautat pe internet.Pe ft multe siteuri am gasit acelasi raspuns:cum ca acolo ar fi fost ingropat un spirit rau.Mi s-a facut teama si m-am dus sa ma impartasesc cu toata familia.Inainte de a intra in biserica am lesinat brusc si nu imi era rau.Am fost dus la spital dar medicii mi-au zis ca nu am nimic.S-au mirat.Am chemat un preot.Tot ce a spus e ca ceva tau a intrat in mine.De atunci nu m-am mai dus in munti
Da,categoric.De obicei mi se spune penis erectus pentru ca am erectie 20 de ore din 24.Acolo,din cauza aerului tare de munte am avut erectie 25 de ore din 24. Dar nu ma chinui sa inteleg prea multe ci vreau sa se intimple mereu.
Nu am avut intamplari aparte.doar ca bucegiul este o zona interesanta.dar foarte ciudata. mysy, ti s-a inchis aparatul, pentru ca acolo unde ai fost sunt unde electromagnetice, si ti sa descarcat bateria instant
. duceti-va in padurea baciu, acolo e... :-ss
IlincaD întreabă: