anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut vreo experienta extracorporala fie de la droguri, meditatie, boala etc?

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu, pana acum nu. Dar drogurile nu provoaca asa ceva.Meditarea intensa si cateodata moartea clinica, somnul fac sa existe experienta extracorporala nicidecum drogurile, adica lucruri negative cu energie negativa si daunatoare atat psihicului cat si sufletului.

| totem a răspuns:

Da, dar cine sa ma creada/?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai kazimir, am fumat o tigara de la un preten, si nu stiu ma ce a avut in ea ca am stat vreo doua minute in balcon, si am vazut cate o sfera mare stralucitoare traversand cerul. am vazut doua sfere stralucitoare ca nici nu ma puteam uita la ele.cand am intrat inauntru mama imi zice; hai mama ca de doua zile stai in balcon si te minunezi de soare. ce naiba o fi fost?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@crinu bancuri stiu si eu stai linistit n`am nevoie de ele.
ps. schimba dracu poza aia ca e oribila. ma face sa vomit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@AlanTigergerid facem pariu ca drogurile provoaca experiente extracorporale? happy nu te`ar tine ca nu detii suficiente informatii... de exemplu dxm`ul, ketamina, pcp`ul sunt droguri disociative si duc la fenomene de extracorporalizare prin disociere. informeaza`te inainte sa postezi ceva sa nu te faci cumva de ras

| Gabielle a răspuns:

Eu am avut ceva de genul in timpul anesteziei generale pentru o operatie, posibil din cauza calitatii proaste a medicatiei sau aparaturii desi eram la un spital "faimos". Se zice ca atunci esti inconstient, bine nu am simitit nimic din ce mi se intampla si eram cu ochii inchisi dar am avut o traire pe care n-am perceput-o ca pe un vis si pe care n-am uitat-o dupa ce mi-am revenit din anestezie, parca ar fi fost adevarata. Din pacate nu prea pot sa descriu in cuvinte experienta mea, e vorba mai mult de sentimente si culori, stiu ca suna ciudat dar asa a fost. Parca pluteam prin diferite culori stralucitoare si treceam prin tot felul de sentimente, parca as fi murit si eram la judecata de apoi...