Orice am trăit se poate explica asta dacă facem abstracție de tot ceea ce există care însuși acest lucru este o problemă greu de explic.
Da,am sarit dintr-o masina in mers si m-am julit doar la picior, am scapat cu viata.
Da,stateam intr-o noapte in pat si asteptam sa adorm dar eran 100% treaza si stiu ca amvb ceva da nu stiu ce si a spus mami Ce? asa mirata iar eu Nimic lasa, eram putin nerviasa dupa care m-am speriat fiindca nu stiam ce am vb! Si nu e o gluma, eu nu glimesc cu astea.
Nu exista intamplari stranii sau inexplicabile. Daca noi insine avem o limita impusa in capul nostru, o sa vedem ca fiind straniu un caine care urineaza pe un semn de circulatie.
Da,aproape mereu aud zgomote respiratii in sptele meu, usi deschise dupa ce ies din camera(desi sunt sidura ca am inchis-o).
Oo da. Într-o seara stăteam în pat ca sa adorm, lumina era stinsa, liniste deplina.
Si deodată, încep sa aud un zgomot ca și când o biluța sau o mărgea ar fi fost aruncata sau ar fi căzut de pe birou pe parchet, se auzea cum sarea și în cele din urma am auzit-o oprindu-se exact lângă patul meu. (eu stăteam cu spatele la ceea ar fi putut fi pentru ca eram prea speriata sa ma întorc și doar ascultam). După ce s-a oprit nu m-am întors sa cercetez, am încercat sa uit și sa adorm. Ca dimineață ce sa vad? Lângă patul meu era o mărgea dintr-o brățară pe care o pierdusem de ani de zile. De unde ar fi putut cădea ca sa se rostogolească pe parchet pana lângă patul meu... Nu îmi găsesc explicație nici acum.