anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ați avut vreodata intamplari stranii pe care nu vi le puteti explica?

11 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Venitul pe o lună dispare inexplicabil în 5 zile, suficient de straniu?

| T0T a răspuns:

Orice am trăit se poate explica asta dacă facem abstracție de tot ceea ce există care însuși acest lucru este o problemă greu de explic.

| vocea a răspuns:

Da,am sarit dintr-o masina in mers si m-am julit doar la picior, am scapat cu viata.

| FaraNumePls a răspuns:

Da

| NAT0 a răspuns:

Dăh, până am citit pe net că de fapt, trosnește mobila.laughing

| Fumiko a răspuns:

Da,stateam intr-o noapte in pat si asteptam sa adorm dar eran 100% treaza si stiu ca amvb ceva da nu stiu ce si a spus mami Ce? asa mirata iar eu Nimic lasa, eram putin nerviasa dupa care m-am speriat fiindca nu stiam ce am vb! Si nu e o gluma, eu nu glimesc cu astea.

| Seven07 a răspuns:

Nu exista intamplari stranii sau inexplicabile. Daca noi insine avem o limita impusa in capul nostru, o sa vedem ca fiind straniu un caine care urineaza pe un semn de circulatie.

| anapatrascu a răspuns:

Da,aproape mereu aud zgomote respiratii in sptele meu, usi deschise dupa ce ies din camera(desi sunt sidura ca am inchis-o).

| denyzo a răspuns:

Da, dar de cele mai multe ori am avut in vise.

| HanOgHun a răspuns:

Oo da. Într-o seara stăteam în pat ca sa adorm, lumina era stinsa, liniste deplina.
Si deodată, încep sa aud un zgomot ca și când o biluța sau o mărgea ar fi fost aruncata sau ar fi căzut de pe birou pe parchet, se auzea cum sarea și în cele din urma am auzit-o oprindu-se exact lângă patul meu. (eu stăteam cu spatele la ceea ar fi putut fi pentru ca eram prea speriata sa ma întorc și doar ascultam). După ce s-a oprit nu m-am întors sa cercetez, am încercat sa uit și sa adorm. Ca dimineață ce sa vad? Lângă patul meu era o mărgea dintr-o brățară pe care o pierdusem de ani de zile. De unde ar fi putut cădea ca sa se rostogolească pe parchet pana lângă patul meu... Nu îmi găsesc explicație nici acum.

| Galea_Bianca_2000 a răspuns:

Nu,Slava Domnului

Întrebări similare