Sunt omeni cu diferite credinte care cred in paranormal. Comparand ''fanaticii'' cu niste copii, deja reiese ca iti bati joc.
Am zis ce am cunoscut. E straniu sa fii barbat in toată firea si sa crezi in povesti cu fantome si zana maseluta.
- Auzeau ca se vorbeste in noul apartament pentru ca perterii erau subtiri, si auzeau ce vb vecinii ca si cum erau in camera, cand s-au dus, poate aia nu au mai vorbit si aia e.
-Aia cu becurile se intampla, fasungurile nu-s okey, se dilata la caldura si becurile sar jos.
- Aia cu farmecele nu e asa, ele nu exista, sunt fabulatie, s-a intamplat pur si simplu ca mama ta sa cada in patima alcoolului ca avea predispozitia asta oricum de dinainte, si la un eveniment negativ s-a refugiat in asta ca multi altii. Ca la mine poate sa se roage la 1000 lampi ca tot nu beau, ca nu am predispozitia asta, iar daca e ceva nasol, tot nu beau.
Bine, daca vrei sa cad in patima la cartofi prajiti, nu trebuie sa te mai rogi la nici o lampa, e de ajungi sa te rogi la mine o singura data, si ma conformez, haha, dar sunt predispus la asta.
La altii sunt temporare slabe iluzii facute de creier, iluzii pe care le iau de reale, ca ce vad, simt, aud pare real 100 %, nu-s inventate, ei chiar le-au trait. Se intampla asta pentru ca foarte fin au ceva din spectrul schizofrenic care de fapt asta are ca si caracteristica. Dar ele pot sa dispara de tot pentru totdeauna, sau sa reapara altele dupa un timp.
Oamenii normali la cap nu ar avea conturi multiple ca tine.
Am avut vreo 5 experiente. In 4 din ele a fost o voce (aceeasi voce mereu, dubioasa) si in a 5 a o silueta neagra (nu era paralizie in somn, am fugit cand am vazut aia)
Era neagra (nu vedeai prin ea) si purta o pelerina care îi flutura putin (tot neagra).
Și nu ai avut curajul să te apropii de Batman? Te puneai bine cu el și poate venea să îți citească o poveste înainte de culcare .
Am fost destul de aproape, era in fata usii cand am deschis-o.M-a speriat tipul, ma mir ca nu am tipat sau sarit de frica pe acolo
Am murit la aia cu ispita alcoolului.
Si eu aud uneori zgomote in alte camere. Credeam ca vecinii mei sunt idioti. Dar ce zici tu pare mai plauzibil.
Si cum ati rezolvat aia cu candelabrul? Ati cumparat altul si s-a terminat? Probabil asta le placea fantomelor mai mult.
Cred ca ai tai de fapt se apucasera de bautura mai dinainte de 2015, doar ca nu ti-ai dat tu seama. Ar fi o explicatie logica pentru "experientele paranormale" pe care ti le-au povestit.
Stiu mereu când moare cineva drag că ala va muri in ziua următoare.
M-am concetrat 3 luni 4 ore / zi la o sticluța de esență de rom dinaia care se pune la prăjituri si sticluța a zburat si s-a spart.
Apoi m-am concentrat 1 an la un neon in toate orele de matematica ca eu nu serveam matematica si neonul s-a rupt cu bucata de tavan
Dacă blestem pe cineva i-se întâmplă in totdeauna exact cum l-am blestemat eu!