A scris un american o carte interesanta despre frica. Cum ca frica sta la baza tuturor relelor. Eu acum ma gandesc ca poate nu a tuturor relelelor, dar in orice caz a majoritatii relelor.
Stresul este o combinatie de ganduri. Cand apar mai multe necunoscute in ecuatia vietii omului, apare si stresul. De aceea cei care gandesc mai simplu si iau viata pas cu pas sunt mai putin stresati.
Eu unul am avut si inca mai am frici. Este o mare lupta sa incerci sa iti depasesti fricile, poate chiar o lupta de toata viata.
prinde curaj, sa stii ca nu esti singura si sa stii ca se poate depasi momentul cu putina vointa.
Poi. sunt multi oameni care sunt uramriti de trecut, adica viata lor depinde mereu de trecut si acest lucru nu e bine, asta se intampla si cu viitorul, te stresezi incercand sa prevezi ce se va intampla.Acest lucru este in special intalnit la cei care cauta perfectiunea si le plac lucrurile facute corect, bine si timp. Exista multe lucruri despre acest lucru, incearca sa te relaxezi si sa nu mai gandesti atat de mult la ce o sa se intampla. Poti gasi la orice librarie o carte de psihologie care iti explica mult mai amanuntit si detaliat acest lucru Sper ca te-am lamurit
As vrea sa te ajut da iti las aici idu meu daca vrei sal adaugi ca sa imi explici mai bine idu meu ii purple_puffy
Paranoici...
Viitorul depinde de preent. daca acum esti speriat, poate asa vei fi si maine.
Trebuie sa traiesti si apoi vei vedea...