Hai sa iti dau un pont. Te inteleg eu, si iti spun si cum sa te ridici in picioare. Daca te simti atat de exclus si fara un loc al tau ai probleme psihice. Dar stai linistit, si eu am aceleasi probleme, si ma simteam la fel la inceput pana am descoperit ca sunt artist. Un artist fara psihoza nu este un artist real, ai incercat sa te axezi pe arta? Desen, Scris (poezie, proza ) + restul, pot paria ca ai o parte artistica deja dezvoltata
Eu atat timp cat am bani si imi fac datoria in domeniul pe care l-am visat nu ma simt fwtwt de viata. Asa cum femeile vor bani si sa nu munceasca, eu muncesc si fac bani total diferit dar simt pentru ce traiesc macar
Emigreaza. Cea mai mare problema a acestei tari sunt oamenii de rand, nu politicienii. Inca un lucru, e veti nu ve-ti.
Eu sper ca mai exista persoane rationale ca mine, rar da mai exista, cred ca ai fost dezamagit de alti da sa stii ca omul mereu te va dezamagi nu visa la incredere absoluta in cineva
Si eu ma simt la fel! Pun multe intrebari incercand sa imi aflu sensul vietii. Eu simt ca toate persoanele din jurul meu stau cu mine doar din mila. Vreau langa mine o persoana care ma iubeste. In toata viata mea mi-a parut rau ca sunt o persoana timida si mereu am crezut si inca mai cred ca voi ajunge singura. Doar o picatura neinsemnata dintr-un ocean. Sper doar ca toate se vor schimba si va aparea o prietena/un prieten care sa imi fie alaturi in aceste momente.
Nu mi-am lasat inima sa fie cuprinsa de suferinta indiferent de cat am suferit am trecut peste cu capul sus. Nu trebuie sa te crezi intrus viata este un dar cel mai scump lucru pe care un om il poate avea. Nu cred ca esti ingrat ca sa te deznadajduiesti atata. Imporotant este sa traim si prin suferinta si prin bucurie toate astea sunt stari specifice omul fara ele nu mai esti nimic. Trebuie sa stai in picioare lupta pentru ceea ce iubesti gandindu-te ca intr-o zi raul pe care l-ai suferit o sa treaca. Eu te inteleg perfect lasa depresia nu merita indiferent de situatie. Toate trec dar nu de la sine ci prin dorinta de a schimba ceva si multa truda evident.
Numai bine
Știu exact cum te simți, parca nu ești binevenit nicaieri. Trebuie să îți găsești locul tau, unde tu te simți bine așa cum ești. Poti să începi să faci un sport. Si când îți vei găsi locul nu o să te mai simți transparent. Succes.
BestGirl_2450 întreabă: