Dintre fiinţele fabuloase cred doar în fantome. Spiretele oamenilor morţi, oameni ce au murit violent.Sar putea să fie adevărată treaba cu sirena, o încrucişare, cine ştie.Sar putea sa fie adevarat.
Fake este, asa era si o farsa cu sirena din Fiji care a fost "confectionata" din piele de pesti morti si apoi mumificata... Nu cred in chestii d-astea, ar fi fain sa existe dar ...nu cred; P
Cred ca era vorba de un rechin care mincase pe cineva numai pe jumatate si i-a ramas in git. Asa ca a murit inecat si astia le-au gasit scheletele acum. Partea de sus era ce nu mincase rechinu, adica victima nefericita si partea de jos era coada rechinului, fosilizata, ca astia nu au oase au cartilagii
Sirenele exista dar nu cum arata in film si astea au coad cu solzi si in rest corp uman.Stiu ca nu o sa ma creada da mine dar e adevarat!
Cand am fost intr-o insula mai ciudatica in vacanta am vazut o coada am zis ca e un peste foarte mare si m-am panicat pentru ca eram aproape de ea si am zis ca mor acolo.Am inceput sa inot inapoi la mal si iar am vazut coada indepartandu-se de mine.Au trecut inca 3 zile spernd sa mai vad dar nicim.La plecare tocmai cand asteptm vaporul am vazut din nou coada am vrut sa le arat si parintilor mei dar ei vorbeau la telefon.Am zis ce-o fi si am inceput sa inot spre ea cu toate ca nu-mi venea sa cred de decizia luata.Ea se indeparta cu o viteza mare de mine...
Cand mergeam cu vaporul am vazut-o langa o stanca mica, ea nu m-a vazut se uita spre soare iar eu nu stiam daca sa inot la ea (sa ma arunc din vapor) sa le spun celor de pe vas sau doar sa stau sa ma uit.Am vrut sa fac o fotografie am luat aparatul dar ea m-a vazut si a plecat.Le-am spus tuturor dar nimeni nu ma crezut, voiam sa le spun si la un proprietar de pe insula, dar am zis lasa...
Am fost pe acea insula iar si iar si nu am mai vazut-o, apoi am auzit pe o fetita care era cu noi turist spunandu-i mamei ei ca a vazut o sirena si i-a facut semn cu mana.Am incremenit imi venea sa zic ca are dreptate si eu am vazut-o dar cred ca ma considera aia nebuna! Nu stiu daca ma crezi eu iti spun ce am vazut