In patru minute l-am terminat.Cum zice Dr. Leonard Hofstadtter din TBBT: I'm a freaking genius!
Da l-am rezolvat de prima data cand l-am facut, plus verificarea, mi-a luat cam 10-12 minute. Dc tu nu reusesti sa il faci?
Ala e raspunsul, aia iti raspund in cateva ore. Si spui ca l-ai terminat in vreo ora? ca altii spun ca in 4 minute au terminat
Eu nu stiu daca l-as face mai repede, si cu alte date, ca tot asa trebuie sa le pui in ordine
Sunte de acord cu tine iti trebuie vreo 5 minute sa aranjezi detaliile, plus inca 10-15 minute sa iti gasesti varianta corecta sa zicem, dar frate sa stai o ora pe test mi se pare exagerat.
Daca esti atent si concentrat si urmaresti bine toate variantele posibile iti iese, altfel e inutil sa stai si 5 ore ca tot nu iti iese.
Deci rectific, 15-20 minute cred ca e timpul de rezolvare a testului, iar din cate imi aduc aminte procentul de rezolvare era de vreo 92-93%...
30 de minute mi se pare ok, inseamna ca ai citit cu atentie totul si ai stat concentrat la toate variantele posibile. Stiu ca era o faza care mi-a dat de gandit vreo cateva minute, desi cum spuneam daca ai construit asezarea corecta iti iese.
Plus verificarea, iti ia ceva timp.
E ca jocul ala sudoku, daca nu pui cifra potrivita la locul potrivit, te obliga sa refaci o buna parte din joc.
Poate de asta unora le-a luat mai mult.
Si vrei sa spui ca ai reactionat asa de usor, doar uitandu-te la detalii aveai deja toata schema in cap? Mie mi se pare un test de atentie si de constructie nu unul de memorie si de viteza de reactie. Inteligenta poate explica memoria si viteza de reactie, dar atentia si constructia au nevoie de timp my friend.
Nu cred ca din prima clipire ai facut testul, poate instinctiv ti-a venit ideea. Ai nevoie de toate detaliile din test ca sa il duci la bun sfarsit.
Pe bune raspunsul ti-a venit spontan probabil, sau vrei sa spui ca esti mai rapid ca un roller coaster tu...
Chestia e ca einstein nu are nici o legatura cu test... adica nu a fost facut de el
Adevarat e ca mai stiam cate ceva de test dinainte,dar cand l-am facut prima data nu mi-a luat mult.Ce-o fi asa de greu sa te uiti peste niste detalii,sa le notezi pe o foaie, si sa faci un calcul de probabilitati? De atent nu-s de obicei atent,"my friend" dar cand vreau, pot sa am o coerenta foarte rapida.Nu-s mai rapid ca un roller coaster, da' iti fac suta in mai putin de 12 secunde, deci e valida presupunerea.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: