| 220V a întrebat:

Ati facut testul lui einstein?

71 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Dacă e vorba despre cel în care trebuia să aflii cine are acvariul cu peşti, da, l-am făcut.
Era şi puţin evident, că doar Einstein era german.

| 220V explică (pentru Paulla):

La asta nu m-am gandit cand l-am facutlaughing

Si cat timp ti-a luat sa-l rezolvi?

| Paulla a răspuns (pentru 220V):

Sincer, nu mai ştiu. Nu prea mult oricum.
Nu m-am interesat prea mult despre treaba asta, aşa că te întreb pe tine, poate tu ştii. A afirmat el că numai 98% din populaţie poate să-l facă? Nu de alta, dar afirmaţia asta n-are cum să fie corectă. Nu-i aşa de greu.

Da, asa a zis, ca 98% nu reusesc, de greu nu ii, doar ca trebuie sa pui in ordine anumite lucruri, si cine nu stie, nu il rezolva

| Dumnezău a răspuns:

In patru minute l-am terminat.Cum zice Dr. Leonard Hofstadtter din TBBT: I'm a freaking genius!

| 220V explică (pentru Dumnezău):

4 minute? Si Einstein la varsta ta, era considerat un om mediocru, iar tu spui ca l-ai facut in 4 minute, nu va cred

| Dumnezău a răspuns (pentru 220V):

Mitul Einsteinului mediocru e un mit nefondat.Omul era al dracu de destept si la varsta mea,era olimpic la fizica si matematica.L-am facut in patru minute,ce e asa greu? Am desenat niste case si detalii, si mi-am folosit logica. Daca nu ascultam muzica cat l-am facut, il faceam si in trei minute.

| 220V explică (pentru Dumnezău):

Hai ca deja o dai in parti, de fapt tu nici nu te-ai uitat peste test si deja stiai raspunsul, 3-4 minute iti ia numai sa pui in ordine ce ii acolo evident

| Dumnezău a răspuns (pentru 220V):

Daca vrei,pot sa imi iau camera,sa filmez foaia de hartie,sa fac testul cu dovezi, sa urc pe YT toata treaba, si sa nu dureze mai mult de 5 minute testul.Nu gandesc greu, am desenat cinci case in 20 de secunde, m-am uitat peste detalii, si mi-am dat seama de raspuns.

| Leon a răspuns (pentru Dumnezău):

Si vrei sa spui ca ai reactionat asa de usor, doar uitandu-te la detalii aveai deja toata schema in cap? Mie mi se pare un test de atentie si de constructie nu unul de memorie si de viteza de reactie. Inteligenta poate explica memoria si viteza de reactie, dar atentia si constructia au nevoie de timp my friend.
Nu cred ca din prima clipire ai facut testul, poate instinctiv ti-a venit ideea. Ai nevoie de toate detaliile din test ca sa il duci la bun sfarsit.
Pe bune raspunsul ti-a venit spontan probabil, sau vrei sa spui ca esti mai rapid ca un roller coaster tu...laughing

| Paulla a răspuns (pentru Leon):

Greşit. Concentrarea şi punerea pieselor în ordine ţin în mare tot de inteligenţă.

| Dumnezău a răspuns (pentru Leon):

Adevarat e ca mai stiam cate ceva de test dinainte,dar cand l-am facut prima data nu mi-a luat mult.Ce-o fi asa de greu sa te uiti peste niste detalii,sa le notezi pe o foaie, si sa faci un calcul de probabilitati? De atent nu-s de obicei atent,"my friend" dar cand vreau, pot sa am o coerenta foarte rapida.Nu-s mai rapid ca un roller coaster, da' iti fac suta in mai putin de 12 secunde, deci e valida presupunerea. smug

| Leon a răspuns (pentru Paulla):

Cata inteligenta! straight face n-am exclus chestia asta in niciun caz, dar ai nevoie de timp pana sa aranjezi toate detaliile ale. ati luat-o razna! straight face

| Leon a răspuns (pentru Dumnezău):

Pai daca te-ai uitat peste el inainte deja aveai ceva in memorie probabil. Te-ai dat vreodata intr-un roller coaster?

Şi tocmai pentru că ai nevoie de timp e un test de inteligenţă. Cine-l face mai repede, e mai deştept. Ce-i aşa de greu de priceput?

Omul spunea ca l-a facut cu o viteza halucinanta, in 5 minute, asta imi e greu sa pricep. In sensul asta, daca tu esti asa desteapta, poate ma faci sa inteleg cu l-a facut asa de repede.

| Dumnezău a răspuns (pentru Leon):

Nu m-am uitat in test, si cerintele lui, ca atare.Am auzit de la cineva ca e test pentru din astia perspicaci, stiam ca e cu cinci cascioare, si aia de stau in cascioare sunt cam fumareti.Nu m-am dat intr-un roller-coaster din alea de le vezi in USA, da' stiu ca prind si 200 la ora.Eu nu prind atata...

Eu îţi atrăgeam atenţia că asta ţine tot de inteligenţă, acu' vrei să garantez eu în cât timp l-au făcut alţii? Nu mă aflu în poziţia să fac asta, dar îţi garantez că se poate face-n 5 minute. Acel '15-20 minute timp de rezolvare' al tău nu-i valabil pentru toată lumea.

Inseamna ca sunt eu mai in urma cu stirile. sa aranjeti toate detaliile alea si sa iti dai seama de varianta corecta si sa il rezolvi efectiv in 5 minute, la primul contact pe care l-ai avut in viata ta cu testul ala, mi se pare chiar incredibil. iti ia doua minute doar sa il citesti si sa aranjezi casele acolo. eu ma retrag ca deja ma plistiseste subiectul asta...

evenso
| evenso a răspuns:

Da, l-am facut.

| 220V explică (pentru evenso):

Si ai facut bine?

| evenso a răspuns (pentru 220V):

Da ( s-ar fi putut mai bine, dar si asa eram multumita ) happy

Vorbim de acelasi test? doar un singur raspuns ii in testul ala de care zic eu

Tu la care test te referi?

Nu stiam asta, acum sa ma pun sa rezolv? pare complicat big grin

Cred ca o sa vad raspunsul mainelaughing, ca dureaza

Tu, eu deja am facut tabele ca la politie, fac cu metoda de excludere, cu toate astea inca nu l-am facut si unele date nu am cum sa le asociez tongue asta e o capcana? se poate rezolva sau nu? daca da spune ce metoda ai facut, nu-mi spune ce rezultat ai avut si maine mai incerc ( ca fapt divers stiam ca nu apartin grupului de 2 % dar pe undeva la 8 - 9 - 10 % ) na...
Sunt foarte curioasa cine a scris ca l-a facut in 20 de minute ce metoda a folosit si cand o sa am, si eu rezultat vreau sa imi spuna si restul datelor din acel rezultat ( ca sa ma conving daca l-a rezolvat! )winking

Eu nu stiu in cat timp l-am terminat, dar l-am facut bine

| Paulla a răspuns (pentru evenso):

Nu e o capcană, se poate face. Nu-ţi trebuie nici o metodă complicată, trebuie doar să gândeşti logic. Iei fiecare opţiune posibilă şi o elimini dacă nu se potriveşte.
Dă-mi un mesaj privat când îl faci şi am să-ţi spun şi restul rezultatelor.

Pai primeste rezultatul de la ei, nu trebuie decat sa-si bage mail-ul

| Paulla a răspuns (pentru 220V):

Sincer, nu m-am uitat pe site-ul respectiv. Am văzut că vroia să compare rezultatele aşa că m-am băgat şi eu în seamă

laughing poti sa te bagi in seama cu cine vrei, chiar si cu min;happy

| 220V explică:

In josul paginii, iti bagi e-mail-ul si varianta ta, apoi primesti raspunsul in cateva ore, daca ai facut bine sau nu

Asa, foarte bine, o voi face, se pare ca eu sunt mai curioasa de felul meu si vreau sa stiu si cum au dedus rezolvarea altii happy

Acum sa vedem daca-l rezolvi, sa nu uiti te rog sa ma anunti ce ai facuthappy

L-am facut azi dimineata, am trimis dar nu mi-au raspuns pe mess inca, m-am chinuit si eri si azi cu ea cred ca aproape 1 ora in total sad

Asa si eu, dar sunt unii pe aici care spun ca l-au terminat in 4 minute, iat altul in 10laughing, apropo, care e raspunsul tau?

Este Germanul care sta in casa nr de culoare verde, fumeaza Rothmans bea cafea are peste vecin cu casa 3 Rosu unde sta britanicul si in partea dreapta casa 5 cu casa alba al suedezului.

Da, raspunsul era germanulhappy, te-ai descurcat

| 220V explică:

Ala e raspunsul, aia iti raspund in cateva ore. Si spui ca l-ai terminat in vreo ora? ca altii spun ca in 4 minute au terminat

| 220V explică:

Eu nu stiu daca l-as face mai repede, si cu alte date, ca tot asa trebuie sa le pui in ordine

| Jenny23 a răspuns:

Da

| 220V explică (pentru Jenny23):

Si l-ai facut bine? Dar sa nu minti

| Jenny23 a răspuns (pentru 220V):

Da, l-am facut bine happy

Oricum, toata lumea ma poate mintii ca l-a facut bine, ca eu nu am de unde sa stiu

| Jenny23 a răspuns (pentru 220V):

Dar dc as mintii?

Pai pe mine ma intrebi? Un om de ce minte?

| Leon a răspuns:

Da l-am rezolvat de prima data cand l-am facut, plus verificarea, mi-a luat cam 10-12 minute. Dc tu nu reusesti sa il faci? straight face

| 220V explică (pentru Leon):

L-am facut si eu, dar nu l-am terminat in 10-12 min cum spui tu, mi-a luat mai mult

Ori tu si cu Dumnezau sunteti genii, ori mintiti ca dracu, si cred ca cel putin unul din voi minte

| Leon a răspuns (pentru 220V):

Sunte de acord cu tine iti trebuie vreo 5 minute sa aranjezi detaliile, plus inca 10-15 minute sa iti gasesti varianta corecta sa zicem, dar frate sa stai o ora pe test mi se pare exagerat.
Daca esti atent si concentrat si urmaresti bine toate variantele posibile iti iese, altfel e inutil sa stai si 5 ore ca tot nu iti iese.
Deci rectific, 15-20 minute cred ca e timpul de rezolvare a testului, iar din cate imi aduc aminte procentul de rezolvare era de vreo 92-93%...

Eu sincer nu stiu in cat timp l-am facut, eu am spus o ora ca stiu ca nu am facut mai mult de atat, dar e posibil sa fi facut 30 de min, chiar habar nu am cat am facut cu exactitate, nici nu m-am uitat la ceas, pentru ca stiu ca nu era important timpul, ci rezolvarea

| evenso a răspuns (pentru Leon):

Exagerat o ora? ok e parerea ta, ce sa faci? nu poate fi toata lumea atat de inteligent ca tinewinking

Si ce mai zici ca mai faci?laughing

| Leon a răspuns (pentru 220V):

30 de minute mi se pare ok, inseamna ca ai citit cu atentie totul si ai stat concentrat la toate variantele posibile. Stiu ca era o faza care mi-a dat de gandit vreo cateva minute, desi cum spuneam daca ai construit asezarea corecta iti iese.
Plus verificarea, iti ia ceva timp.
E ca jocul ala sudoku, daca nu pui cifra potrivita la locul potrivit, te obliga sa refaci o buna parte din joc.
Poate de asta unora le-a luat mai mult.

Exact nu stiu cat am facut, poate ca am facut o ora, poate mai putin, oricum, stiu sigur ca n-am trecut de o ora, nu m-am uitat la ceas

| Biggiesan a răspuns:

Einstein nu stia prea multa matematica.Ce test? Ce plapuma cucului test vreti voi sa faceti?

| imaqtpie a răspuns:

Chestia e ca einstein nu are nici o legatura cu test... adica nu a fost facut de el happy

| 220V explică (pentru imaqtpie):

Dar cine l-a facut?

| Shottas a răspuns:

Pai daca numai 2% din populatia globului stiu raspunsul, de unde stim ca cei care ne spun daca am dat sau nu un raspuns corect, stiu adevaratul raspus? rolling on the floorDesf'o pasta...

| 220V explică (pentru Shottas):

Pai daca einstein a facut chestia asta, si normal ca el stia rezolvarea

| Shottas a răspuns (pentru 220V):

Pai da...dar el mai traieste sa ne spuna ca am rezolvat problema? de unde stim ca am dat raspunsul corect?

| Patry908 a răspuns:

Da. l-am facut

| 220V explică (pentru Patry908):

Si ce raspuns ai dat?

| Patry908 a răspuns (pentru 220V):

Germanul

| Vlad_Florin_1988 a răspuns:

Nu