Apache
| Apache a întrebat:

Ati fi de acord ca cersetoria sa fie interzisa si pedepsita de lege?

36 răspunsuri:
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Bineinteles ca da.Despre mine am o viata minunata, dar uneori ma gandesc ca cei saraci nu vor avea ce am eu nici la Sfantu asteapta.Dar sincer eu am muncit mult si am facut bine.Nu am dezamagit pe nimeni(cred :-s ),dar in rest am luat note bune si m-am purtat frumos cu lumea.Dar cei saraci, in loc sa puna si ei mana pe munca, o tin spre buzunarele oamenilor.Dar unii chiar nu merita.Tot timpul cand vin de la scoala,o vad pe una "Dati-mi si mie bani de o paine" si imi pare rau ca are si un bebe, dar in alta zi o vedeam dandu-i bebelui Coca-Cola! Wha da fac iz dat? Ceri bani dar macar sa ai ce sa mananci, dar Coca-Cola.

Dar este o vorba:"Lenesul mai mult alearga". Acum asteptam sa vedem ce legi mai pun in aplicare parlamentarii romani. rolling eyes

Sper ca te-am ajutat happy

| AdamJensen a răspuns:

Da sa le dea o amenda de 1 mie 2 mii de lei sa ii usture in cur

| Pawy a răspuns:

Da:d

| ExistaMosCraciun a răspuns (pentru Hombre):

Bai Hombre, am zis la fel si m-au stupizat dusmanii...

| XDarkAngel a răspuns:

Da, bietii oameni saraci dupa ce ca mai incearca sa traiasca (ma refer la aia care nu-si iau tigari si bautura) sa i mai si pedepsim!? si daca un biet copil e pus de parinti sa cerseasca trebuie pedepsit? trebuie pedepsiti doar cei care profita de copiii lor si isi iau tigari si bautura. dar nu toti sunt asa.

| SheCanFlyy a răspuns:

Da. dar sa se aplice tiganilor si boschetarilor care in loc sa se duca sa munceasca, cersesc. Batraneilor care saracii, n-au bani nici de o paine ar trebui ca statu sa le acorde sprijin si mancare.Dar statu face un rahat in Romania.