Hmm, 320.000.000 de seringi de apa pentru 100.000 euro, adica sa umplu de 3200 de ori seringa pentru fiecare euro... Socotind 1 secunda pentru umplerea seringii si inca o secunda pentru golire, as avea nevoie de mai mult de o ora si jumatate de munca sustinuta, pentru un singur euro. Munca pe care o fac este mult mai putin plictisitoare si mult mai bine platita, prin urmare raspunsul la intrebarea ta este clar NU.
Plus ca pentru a goli complet piscina, folosind acelasi ritm de o seringa la doua secunde, timpul de munca depaseste 20 de ani, fara pauze si fara zile libere.
Sigur ca da, numai ca asmonta o pompa in spatele ei, pana la urma nu ai precizat si CUM trebuie utilizata seringa respectiva.
La cati metri cubi de apa contine piscina nu m-as baga.Mi-ar lua o viata sa o golesc.
Da! Cateva zile poate)Daca am calculat bine ar fi nevoie se repet operatiunea de 320 000 de ori
Ai gresit putin, este vorba despre 320 000 000 de repetari.
Daca o incarcare/golire a seringii dureaza 5 secunde, vorbim despre 50 de ani de munca neintrerupta. Sau daca muncesti doar 8 ore pe zi, 150 ani. Deci ma indoiesc ca ai face asta :-)
La cate calcule au facut cei de mai sus, acum pot spune un "Nu" si mai ferm
100.000 euro la cursu BNR? La un calcul asa... sumar:-) 30 mii de euro cheltuiti pe pe seringi, na...se uzeaza garnitura aceea din interior la cat o utilizezi, apoi terapi si operatii pe coloana 10.000 euro, de la cat stai cocosat, mincare, felul unu+felul doi si inevitabilul desert 40.000 euro si daca lucrezi in deplasare mai platesti si chiria, si de zgarcit ce o sa fii ca sa faci economii cupmperi cort 100 euro bucata, iar cum ai sa pierzi cica 4 ani acolo e nevoie de 40 cortuti de-a lungul timpului, na ca tot dormi in cort iar este nevoie de sac de dormit perna si, punem alti 6000 euro, si tot te zgarcesti nu-ti cumperi lanterne, ca-s scumpe, o dai pe luminari de botez, ca-s mari si groas, si te gandesti ca le tai in jumate si economisesti din bani 5000 euro ai luminarile,aproape ai terminat treaba, mai ai de tras o ultima seringa de apa di piscina, in acel moment ti-aduci aminte ca ai uitat lumina aprinsa in cort(luminarea adica:-) ) cand intorci capul ce sa vezi?, cortul in flacari si lina cort arde-a masina, BMW x5 pe care ti-ai cumpara-o in leasig!, DISPERAT SI CU PSHIHICUL la pamint vi acasa, te izolezi faci un cont pe TPU.ci ceri ajutoru, si dai sfaturi din experienta avuta! )))))))
Ahahahahaha ))))))))))))))) Mai amuzat foarte tare!
Crede-ma ca am ras cu lacrimi in timp ce-am scris!)
In Romania avem multi doctori pasionati de geografie, istorie, chimie sau alte lucruri, dar numai medicina, nu. Si uite rezultatul S-au facut medici doar pentru bani, distrug oamenii, si ei isi iau banul.
Pe scurt...sa iti raspund la intrebare :-)
Daca as fi pasionat de piscina, si mi-ar place foarte foarte mult sa inot (daca as sti sa inot), atunci da. M-as si distra in acelasi timp.
Dar asa, avand cu totul o alta pasiune....Nu Prefer sa imi petrec timpul cu activitati care ma ajuta sa evoluez personal, si sa dobandesc experienta intr-un domeniu care ma defineste pe mine insumi, ca persoana :-)
Sa ai o seara superba, Morandi
Categoric ti-ar creste barba alba dar nu cred ca ai reusi eu unu nu a-s incerca ceva ce nu cred ca estea realizabil...