Am incercat sa transform apa in vin, si nu oricum. Am avut doua butoaie (unul cu apa si unul cu vin) si o gloata de naivi langa mine. Le-am spus sa se intoarca cu spatele pentru ca nu sunt demni sa vada o asemenea minune din radacina, ci numai la sfarsit. Ce sa vezi, am schimbat butoaiele intre ele, l-am pus pe cel cu vin in locul aceluia cu apa si am rugat multimea sa se intoarca. Asta da minune, nu? Cred si eu...
Nu am incercat niciodata asa ceva.Aceste lucruri sunt unele dintre cele mai murdare pe care le poate face un om si de la care poate suferi si persoana in cauza si creatorul vrajii/ritualului.Eu cred in Dumnezeu iar cine o face nu face acest lucru de-a dreptul hilar si murdar.
Nu ritualuri. Nu vraji. Rugaciune in schimb, da. Si, daca e sa fac o statistica la cit de mult a "functionat" rugaciunea in viata mea, e uimitor: raspuns in mai bine de 90 % din cazuri. Desigur ca, pentru ca Dumnezeu sa raspunda la rugaciuni, trebuiesc respectate anumite principii, si eu am incercat sa vad care sunt acelea si sa ma conformez, si de aceea am primit raspunsuri. Unele pareau a fi ceva "obisnuit", altele au fost de-a dreptul minuni. Uneori, desi stiam puterea rugaciunii, totusi, cind primeam cite un raspuns, nu puteam sa nu ramin surprins, uimit. De ce? Pentru ca rugaciunea este o forta, cind te pui sa te rogi, primesti raspuns. Desigur, conteaza enorm ci cum te rogi!
Incearca sa vorbesti cu Dumnezeu. Roaga-te si testeaza-l. Si daca vrei supranatural, atunci forta rugaciunii tale se va intoarce asupra ta prin puterea lui Dumnezeu astfel incat nu doar ca vei ramane uimita de ce putere are Dumnezeu pentru a transforma imposibilul tau in posibil, dar iti va schimba si viata. In rest, e frumos.
Da, sunt o persoana care se deoache si imi sting bete de chibrituri pentru deochi. Eu sunt convinsa ca functioneaza.(unii zic ca e doar sugestie!)
Da, am incercat o data sa fac o vraja ca sa nu mai puna lumea intrebari stupide pe TPU. Din cate vad nu a functionat.
Dap am apasat start pe board si am rosti "run" dupacare am rostit Regjvscript32 si mi-a dat unmare blestem miau piuit boxele
Da... dar e o prostie.
am incercat spiritismul. aveai o carte mai groasa. la mijlocul ei se punea o cheie si se lega cu ata asa incat cheia sa stea dreapta si cartea sa atarne de ea.
apoi sub carte se punea o foaie pe care scria DA in stanga si NU in dreapta. se invoca un spirit.si i se puneau intrebari. [doua persoane tineau de cheie cu degetul aratator.] daca raspunsul era DA, cartea se rotea spre da, si daca raspunsul era nu, logic ca spre nu.
dar nimic cert. adevarul e ca le brodea, dar nu e nimic cert.
Am facut ceva de genu de Haloween la scoala in baie in fata oglinzii, ma rog cu chematul spiritelor.Tot ce s-a intamplat e ca am vazut o lumina ciudata si dupa aia a disparut.
AvalohAlyn întreabă: