| DanielJackson a întrebat:

Ati patit vreodata sa va dispara ceva? hainele de exemplu. azi o caut peste tot, o bluzitza, toata familia o cauta peste tot si nimic! apoi peste 2-3 zile apare, ca prin minune, in dulap chiar deasupra la vedere. banuiti vreo explicatie?

Răspuns Câştigător
| cami_5314 a răspuns:

Da, au venit 'the asgard' cand dormeai tu, ti-au luat bluzita si au facut 2-3 zile experimente cu bluzita ta. Dupa ce au terminat au pus-o la loc in dulap chiar deasupra la vedere.big grin Glumesc sa stii! Toti patim din astea, ca suntem sau nu fani Stargate.
Acum ca am vazut ca e si daniel aici ma gandeam serios sa-mi pun nick-ul ' Teal'c ' dar nu prea sa potriveste cu poza de alaturi asa ca renunt pentru moment la ideea asta. laughing
Numai bine

| Radulescu_Anca_1984 a răspuns (pentru cami_5314):

Deseori mi se intampla sa pierd cate o soseta... am 7 sosete fara pereche de cateva saptamani si sper in continuare sa le gasesc pe celelalte...desi, dupa experienta de aseara, nu cred ca se va intampla curand.
Aveam in vizita baietelul de doi ani al unei vecine. Am vazut, la un moment dat, una din sosetutele lui in fata mea, la aproximativ o jumatate de metru. Am tras copilul (care avea un piciorus gol) catre mine, sa-l incalt, dar...surpriza: soseta nu mai era! Am cautat-o peste tot. O vazusem clar, cu cateva secunde inainte. Tocmai de aceea am luat copilul langa mine, pentru a-i da soseta!
Copilul a plecat cu pantofiorul pe piciorul gol: soseta n-am gasit-o nici azi, dupa ce am cautat in toata camera, prin toate hainele care erau in camera, pe sub pat... nimic! Probabil va aparea peste cateva zile sau nu va mai aparea deloc. Daca nu as fi vazut sosetuta cu cateva secunde inainte de disparitie, as fi zis ca s-a "amestecat" printre lucrurile mele. Dar nu este asa! Tocmai pentru ca vazusem soseta, mi-am dat seama ca baietelul are piciorusul gol! In momentul in care l-am luat langa mine, a disparut soseta. Acum ma intreb deja: daca disparea copilul? Oare aceste obiecte pe care nu le mai gasim, trec intr-o alta dimensiune si apoi revin? Sunt curioasa daca voi gasi soseta baietelului. Ar fi culmea sa fie gasita la vecina mea, acasa. happy

21 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Am patit de cateva ori sa imi dispara lucrurile si sa zic la momentul respectiv ca ''le-a inghitit pamantul''Probabil lucrurile pe care nu le gasim se afla intr-un loc in care nici nu ne gandim fiindca nu e un loc important si frecventat.

| danut a răspuns:

Hi! Substituire? Cumva Daniel Jackson, mataluta esti o fetita simpatica care se da baiat, barbat? Eu sunt sigur ca este asa, de ce, ai facut o greseala fatala cand ai scris intrebarea. :rolling on the floor Nici un baiat, barbat nu ar spune unui produs vestimentar BLUZITA care este specific DOAR fetelor. Bluzita cu fundita bye, bye! :rolling on the floor

regis
| regis a răspuns:

Mai, acum serios, ma distreaza SF-urile astea care ti se intampla numai tie. Totusi am adunat trei mari enigme in existenta mea:
- odata cautam telecomanda in dormitor, care de obicei "se ascundea" prin pat. Nu am gasit-o nicicum, iar pentru patura care acoperea asternuturile avea un model mai incarcat, la un moment dat am luat-o de pe pat si am scuturat-o. Dupa ce am renuntat sa o mai caut, am gasit-o exact in mijlocul patului, peste patura pe care tocmai am scuturat-o si am intins-o la loc. Eram singur acasa, nu exista varianta unei farse.
- de cand m-am casatorit am o problema cu ciorapii. Cred ca am cateva zeci de ciorapi desperecheati, fara sa imi pot da seama unde le tot dispar perechile. Pana acu vreo trei ani stateam la bloc, dar nu uscam rufele pe balcon, acum stau la casa si am o incapere pentru uscare, deci nu poate fi de vina vantul sau alte fenomene naturale.
- in ultimii zece ani mi-au disparut pe rand vreo trei seturi de tacamuri si cateva cutite de bucatarie. Paharele se mai sparg, farfuriile la fel, dar pe bune, nu pot intelege ce se intampla cu lingurile, cu furculitele si cu cutitele. Cu atat mai mult cu cat unul din cutite avea vreo 60 de cm.

| Duhovnicul a răspuns:

Nu ai cautat suficient de bine, te-ai gandit sa cauti in locul in care le-ai gasit ulterior? Nu mai fi dezordonat.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mda, mi se întâmplă şi mie, am nişte triunghiuri ale Bermudelor prin apartament, de obicei mă trezesc spunând "descântecul" ăla din copilărie-"Scoate, drace, ce-ai furat, că te duc la spânzurat!", în 90% din cazuri funcţionează, în restul de 10%, rămâne mister total, mai ceva decât craniile de cristal şi OZN-urile! Or fi ceva Porţi Stelare pe la tine pe-acasă?

| 16.laura.16 a răspuns:

Extraterestrii, clar!

| DanielJackson explică:

Aqua, porti stelare ar fi mai multe dar sunt pe verticala si nu stiu daca mai pot reveni inapoi daca sar in vreuna laughing si daca ma asteapta niste jaffa (nu biscuitii jaffa) dincolo, e?laughing (bai nu la portile stelare din asfalt ma refer laughing ) teddy, pai daca am gasit-o un obiect care-l cautam de 2 zile, pe pat, crezi ca nu l-as fi vazut acolo 2 zile? ce sanse sunt ca 4 oameni sa treaca pe langa pat de N ori in 2 zile si sa nu-l vada? elena, am cautat-o bucata cu bucata in toata casa si nu era pur si simplu, apoi a 3-a zi, era deasupra la vedere. laughing

| DanielJackson explică:

Deci danut, esti foarte inteligent, atent la detalii, asta iti va fi foarte folositor in viata, felicitari! cami, esti grozava, da sa stii ca am vazut si avioane mai ciudate, bine nu stiu sigur ce erau laughing deci faza cu,, the asgard" e o varianta, dar faza cu teal'c e grozava laughing diana95, deci ai patit-o si tu si regis cu telecomanda, deci e posibil. krisma, eu le gasesc aproape intotdeauna exact unde le las, doar ca dupa cateva zile. riialliet, poate a fost invizibil scurt timp laughing cretzufinish, de acord cu tine dar daca nu-mi gasesc chilotii si pantalonii, ce fac, iau o pauza 2zile pana ii gasesc? sau ies fara? laughing asa, si anonimul cu chilotii are o parere reala laughing si cea cu mobilul. multumesc celor care si-au facut timp sa-si dea cu parerea! imi cer scuze daca am omis pe cineva

| cretzufinish a răspuns:

In general timpul le rezolva pe toate. Mi se mai intampla ca in timpul unei cautari sa imi gasesc lucruri sau bijuterii care nu le gaseam acum o saptamana, si nici de cum ce caut atunci. laughing Sau sa nu-mi iasa un proiect sau o schema timp de 3 ore de chin, insa dupa ce am luat pauza si am revenit, mi-a iesit din prima. Relaxeaza-te.

| karakedi13 a răspuns:

Da...si mie mi s-a intamplat. Cautam adaptorul de la memory card si nu-l gaseam. Pur si simplu, parca intrase in pamant. laughing Am cautat peste tot...simteam ca innebunesc. Si cand. vad ca e langa PC imi venea sa-mi smulg tot parul din cap dupa ce rascolisem prin toate sertarele posibile. laughing

| LoveForShania a răspuns:

Da. Nu mi-am gasit portofelul cu 270 de roni in el. Nimeni nu stia unde este si va garantez ca nu s`a miscat de unde era. Adica nu era portofelul pe care il foloseam, era un plic pe care il tineam ascuns printre lenjerie. Am cautat si dupa dulap, 2 ore la rand, dar nimic.

| Katyusha_4814 a răspuns:

Chiar astazi mi s-a intamplat sa nu-mi gasesc sub nici o forma buletinul pe care seara trecuta l-am lasat in pat ( am avut nevoie de el, nu las lucrurile pe unde apuc). Si am cautat in raftul unde imi tin caiete (acolo il pun de obicei) si nu era nimic. Culmea era ca nu mai gaseam nici copia si asteptam un colet. Pana la urma am gasit o alta copie intr-un dosar si am zis ca las buletinul in plata Domnului (pentru ca mereu patesc sa pierd obiecte si sa le gasesc de obicei la 11 zile dupa ce le pierd). Si cand m-am mai uitat in raftul de caiete: Supriza! Buletinul.

In prima tabara in care am fost anul asta a fost imposibil sa imi mai gasesc mp3-ul cand am ajuns in cabana. Am rascolit cu niste prietene tot, dar l-am gasit cand am ajuns acasa, in penar. Prietenele mele au confirmat ca au scos tot ce era in penar si nu era nimic acolo si nu avea cine sa mi-l puna tocmai in penar, pentru ca il tineam in geamantan.

In a2a tabara cand am plecat imi amintesc cum tineam telefonul la incarcat si am plecat la un magazin fara sa mai scot incarcatorul din priza ( era ziua in care plecam acasa). Cand m-am intors toata lumea se grabea cu geamantanele sa coboare si mi-am luat rucsacul si am fugit si eu. In tren am vrut sa imi incarc telefonul si atunci mi-am dat seama ca am uitat incarcatorul. Am vrut sa imi iau castile din rucsac si surpriza: Incarcatorul! Nu era pus de mine pentru ca eu rulez cablul intre cei 2 coltisori, iar de data asta era rulat separat. Iar prietenii mi-au confirmat ca nu s-au atins de el.

Am mai patit sa pun telecomanda pe televizor ca sa sun o prietena. Culmea! peste 5 min. nu mai era de gasit telecomanda. Cand m-am asezat pe pat si am intors capul: telecomanda era langa mine.

Mi-am mai gasit si castile vechi dezmembrate pe covor.
Cred ca cineva invizibil are grija de mine:X intr-o zi am sa imi pierd si capul.

| Angel_5977 a răspuns:

Da nu ai cautat`o binelaughing

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Si la noi in casa se mai intampla lucruri din acestea...de exemplu acum vreo luna un tricou de-al lui tata a disparut, acesta fiind ulterior pe uscatorul de haine... j s-a mai intamplat cu lucruri care au aparut dupa mult timp.nu stiu ce sa zic.eu nu cred in chestii din astea supranaturale cum spune aqualuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil numai la dame.Sint in stare sa-si atace intre ele si garderoba de chiloti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicolae Manolescu scria undeva ca au cartile o vointa proprie, care le face sa se ascunda ochilor nostri atunci cand le cautam, desi stim exact pe ce raft se afla in biblioteca. Sa arata atunci cand doresc sa se lase citite!
De ce n-am extinde spusele criticului si la alte obiecte? E placut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dalaughingmi se mai intampla sa caut disperata telefonul si sa il am in manahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mi s-a intamplat si mie cu o bluza mov pe care inca(de 5 luni)no mai gasesccryingsi era frumoasa

| krisma a răspuns:

Da la capitolul imbracaminte si mie mi-i s-a intamplat, culmea ca locuiesc singura si sunt maniaca in curatenie. Cat despre rechizite, nu mai spun... le lasam seara pe birou si le gaseam prin cine stie ce colt de camera cand faceam curatenie happy Deci se mai intampla

| Gary_Eu_1973 a răspuns:

Ciao in noaptea dintre ani am gasit multe lucruri disparute nu erau furate doar nu gasesc esplicati ude sun disparute? mistero