Caut un morman imens de bani. Unde să mă scobesc ca să-l găsesc în mine?
Desigur, după ce citeşti rândurile de mai sus vei fi tentat să-i mai dai vot fain blondissimei.
Cităm: "Stii cat de ironic e sa descoperi ca TOT ceea ce cauti in exterior este de fapt in interior?"
Nu ar fi ironic ci eminamente dureros să scobesc în mine şi să găsesc o casă sau un morman de bani. Serios!
Fiecare minte e izvorul acelorași lucruri, deci tot ce căutăm afară este deja în noi.Tot ce ai de făcut este să descoperi asta. Ajunge cu răpunsul meu „inteligent", sunt prea obosit să gândesc, sau cel puțin am scuză în momentul de față.
Pentru a intelege ceva din exterior trebuie, mai intai, sa intelegi acel ceva in interiorul tau, iar dupa aceea vei aplica aceleasi criterii pe ceea ce vrei sa descoperi in exterior, modeland dupa fiecare situatie in parte. Nu poti asimila ceva din exteriorul constiintei tale, ceva ce nu cunosti ca sentiment, intensitate s.a.m.d. Oamenii sunt limitati in gandire, asa ca au nevoie de un termen de comparatie pentru a putea intelege... parerea mea.
Daca tu cauti ceva in exterior inseamna ca detii acel ceva in subconstient, altfel nu-l cautai daca nu aveai cunostinta e acel ceva.
Dar tu deja stii asta.
P.S. Nu am nici cea mai vaga idee daca mi s-a intamplat asta vreodata.
Prea mult fum.
Nu mi s-a intamplat, dar daca mi s-ar intampla, probabil prima reactie ar fi sa sun la Urgente. Depinde insa de natura si marimea obiectului inghitit.
Putini intelegem ce spui de fapt... dovada, raspunsurile primite.
Stii cat de ironic e sa descoperi ca TOT ceea ce cauti in exterior este de fapt in interior?
Hey! Cred ca reactia depinde de ceea ce cautai. Eu inca nu am experimentat asta, dar cu siguranta cand voi ava parte va fi un sentiment placut.
Citeste "Iona - de Marin Sorescu". Intelegerea acestei opere dramatice iti va da cel putin un raspuns filozofic.
Da, am realizat. Sincer sa fiu n-am reactionat in niciun fel, m-am minunat doar de descoperirea pe care am facut-o. Dar de atunci ma simt extraordinar, sunt foarte relaxat, gandesc pozitiv si am foarte multa incredere in mine.
Inutil sa mai spun ca mi s-a schimbat si viata si au inceput sa-mi mearga toate
BabyLove_7970 întreabă:
Aηηy întreabă: