| Flav a întrebat:

Ati simtit ca va sufocati din cauza dragostei vreodata?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Ceau,Flav.La mine functioneaza invers: ma sufoc daca nu e.Iar cand e, ma simt ionizata si oxigenata ca Heidi-fetita muntilor.
http://www.youtube.com/watch?v=tPYRQoYHyJ8
Stiu ca tema ta e una profund serioasa, dar crede-ma ca nu exagerez.

44 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

''Lora a răspuns:
@JeSsYkA, a avea o memorie foarte buna este o calitate importanta care nu exclude existenta altor calitati sau a altor actiuni indiferent in ce mediu sunt ele.''
Tie iti place sa faci pe avocata? - scuze., ''memorie buna'' la ce?, la tinut minte orice nesemnificatie?, ce folos? - sau ce vrei sa insinuezi acum, ca esti ''bagareata de seama'', asta observ, altceva draga? - sau, ca te stii cu Flav, si-ai simtit nevoia sa ii tii partea?, ca el saracutul nu o fi in stare sa se exteriorizeze. Asta-i buna domle'!
Dar nu stiu cum sa spun, asta e egal cu zero: tine-i partea la lucruri ce sunt semnificative (acolo, in viata de zi cu zi!), nu la astea, ce-s egal cu zero.
Ok, oricum, iti multumesc pentru prezenta, esti foarte atenta.
O seara buna, tuturor.

| JeSa a răspuns:

N-am vrut sa mai spun nimic, dar vad ca trebuie sa lamuresc ceva, ce tine de acel ''bun-simt'' - de care l-am amintit cand ''am luat foc'' - sa spun asa - dupa exprimarea ta, Lora! - ce-a lipsit din exprimarea domnului Smith.
Adica mie mi se adreseaza, dupa ce n-am priceput, si nu-s de-acord cu ''povestea'' doamnei gbrltdr, ca sa nu ''sufoc'' pe careva anume, bineinteles la replica lui Smith, - caruia ii place sa faca pe ''clovnul'' acestui site, intretinand ''gluma/mistocareala'' pe-aici, - si tu-mi spui ca de ce m-am suparat, ca el e asa, glumeste cu oricine, fiind ''dragut'' asa de felul lui! - mda..., si eu as putea sa ma tin de glume de astea, si sa fiu ''draguta'' in asa fel incat din senin, sa-ti spun, si nu numai tie!, ''Lora sau x, nu mai sufocati, ca oricum tot aia e''..., deci, nu suport ''nesimtirea''!, daca tu da, e alta mancare de peste. Dar, cu ocazia asta, nu mai include si pe altcineva, sa fie de-acord cu ea. Ca nu oricine inghite.
In rest chiar nu ma intereseaza cu cine te cunosti, dar ti-am spus asa ca fapt de vers..., ca daca tot iti place sa te bagi in seama si sa intretii galceava.
Sincer, mi-ar fi placut ca MrSmith, sa-mi explice, printr-un raspuns, asa cum il percepe dansul, cu multa seriozitate si bun-simt, si nu aiurind. Asta, pentru ca, tot s-a bagat el in seama...si, in fond degeaba!
Flav, de fizionomia cuiva, sau de varsta unui membru de pe acest site, altceva nu mai stii, scuze., cand observi ca cineva vine cu argumente, tu te motivezi legandu-te de aceste doua aspecte.
Si, ca sa inchid in mod placut, iti doresc ca si tu sa vizitezi - nu Germania (aceasta tara nici eu n-am vizitat-o, dar este timp!), dar macar o tara din afara/Europa, si sa stai cel putin o luna, sau si mai mult, printre acei straini..., asta ca sa vezi si tu, cum e alta lume fata de a ta. Si-ti garantez, ca-ti vei schimba modul de gandire/comportament vizavi de lumea in care traiesti. Vei deveni mai relax/gentleman! (Sper!, zic si eu!)
Bye.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@dmesss, tu cu totul esti un carcalac abject si o bacterie a TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-au spart unii la respectele mele din bancul cu Bula.Cre'ca nu ma mai impusc.Ma spinzur ca doar e tot un fel de fara aer.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Sincer nu, dar nici nu stiu daca m-as sufoca in asa hal, tind sa Hiperventilez uneori... oricum e o tema interesanta, cum aflu daca ma sufoc sau nu? thinking

| alexiss_9225 a răspuns:

Daaa :X

| @*iubitza*@ a răspuns:

Da, mereu se dau la mine ma imbratiseaza, ma pipaie si nu ma lasa in pace...

| AlexutzuxD a răspuns:

Da. dar sa nu fi langa persoana iubita.inima iti bate tare, respiri greu, te inrosesti, gura ti se blockeaza si dupa ce pleaca iti dai seama cat de prost ai fost si nu i-ai spus ce simti.sad

| 03aprilie a răspuns:

Da, inca de la 8 ani.

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Nu. e devreme pentru. mine sa ma 'sufoc' big grin

| stefy2595 a răspuns:

Da am simtit si inca mai simt...este foarte neplacut

Răspuns utilizator avertizat
| Cory_1336 a răspuns:

N-am avut parte de asa multa dragoste ca sa ma pot sufoca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate ca toate, dar cind vad asa ceva mai mai sa-mi faca poc inima rolling on the floor se veda cine a fost admin al unui site, felictari!kiss cine se simte stie