| giulyPrinCopaci a întrebat:

Ati simtit vreodata ca lumea voastra se prabuseste? Ca totul va merge prost? Ca tot ceea ce faceti este fara rost? Ce e de facut in aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| moodyblues a răspuns:

Ce de-a dumnezei vad scrisi pe aici. ce trebuie facut? fa sa mearga bine, fii mai rationala.ca se prabusesc scopurile tale e doar o parere nefondata.
Si apoi, cand ne merge vreodata bine? mereu ni se pare ca ceva acolo ne cam merge inspre rau

23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lumea mea este prăbușită de când a murit mama mea, nu am reușit nici acum să mă adun. Viața este foarte dură.
Câștigăm luptele dar nu și războiul.
Pa, pa.

| thealchemist a răspuns:

Ai nevoie de un hobby care sa-ti aduca satisfactii, sa te gindesti la ceva pozitiv. pare prea simplu ca sa mearga, dar merge intotdeauna cind ai probleme in viata.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Toate emotiile sunt trecatoare. Nu faci nimic altceva decat sa continui si lasi filozofia pe mai tarziu. Indiferent ce nenorociri ti se intampla, dupa un moment de prabusire va fi altul de zbor, mintea omului are grija sa compenseze, mai mult conteaza ce stari alimentezi tu. Zadarnic sau nu, facem ceea ce facem si n-avem ce face in directia asta. Asa ca cel mai bine faci ceea ce crezi tu ca ar fi bine. O iesire scurta din rutina poate prinde bine, incearca o experienta noua care sa te scoata un pic din ale tale.

| shadovv a răspuns:

Da am simtit asta si totul din vina unei fete :-< de... ce sa faci...
mi am zis in gand lasa ca ai toata viata inainte si am reusit sa trec peste toate astea cu ajutorul sustinerii prietenilor si muzica...

recomand foarte mult melodiile astea doua:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| zorialbi a răspuns:

Gandurile astea de deznadejde vin de la diavol. Ca sa scapi de ele roga-te la Dumnezeu, vorbeste cu un preot, spovedeste-te ca sa scapi de ce ai pe suflet. O sa vezi ca o sa te simti mult mai usurat/a.

| cornculapte a răspuns:

Strangi din dinti, plangi, rabzi si astepti sa treaca timpul care sterge tot.

| mircea a răspuns:

Bineinteles ca da. Dupa ce am inteles ca nu am nicio solutie sa ocolesc "necazurile", m-am linistit, dar am ramas in asteptare. Nu am renuntat. Sunt in viata, fel de fel de conjuncturi care se intrepatrund cam in aceiasi perioada. Nu te inversuna sa "reusesti" oarece in aceasta perioada pentru ca nu ai nicio sansa. Asteapta sa treca. Stii? Otelul nu se caleste cand vrea el! Si mai este ceva : daca nu esti utila "fierarului", nu te va cali niciodata. Nu uita : sa nu renunti, esti doar in asteptarea unei alte solutii. Pentru ca este clar : ceva nu a fost bine.

| Luori a răspuns:

Da, o singura data pana acum. M-am rugat [sincer] sa am putere sa trec peste, sa am vointa. Am sperat ca va fi bine intr-o zi. Am incercat sa am mintea limpede si sa gandesc corect. Nu mi-am pierdut incredere si credinta!

| oanamaria a răspuns:

Nu e om care sa nu simta asta.Cu totii nu stim sa apreciem clipele de liniste iar cand avem parte de o incercare disperamhappy eu am cautat ajutor si sfat in mama, care m-a sprijinit intotdeauna, mai ales ca e singura in care pot sa am incredere.Si bineinteles i-am cerut ajutorul lui Dumnezeu sa scap cu bine din aceste incercari.Important e sa nu ne dam batuti.

| Africanwitch a răspuns:

Da. Insa sunt doar niste momente mai urate din viata care pot aparea spontan din cauza diferitelor suferinte. In cazul in care te simti deprimat mai mult timp ar fi cazul sa ceri ajutorul unui psiholog sau chiar al unui psihiatru, ar putea fi vorba de o problema psihica: BDP, schizofrenia, dar numai in cazul in care nu stii motivul pentru care te simti asa. Am trecut prin asemenea momente, nu stiam ce se intampla cu mine, nu cunosteam cauza care imi provocase acele sentimente: tristete fara masura, dispret fata de lume etc. Dar, din fericire, asa cum au aparut asa au si disparut, subit si fara motiv.
Poate fi doar o etapa prin care personalitatea ta trebuie sa treaca... Mult succes!

| Aurelia_6050 a răspuns:

Da, de multe ori...si chiar nu stiu ce e de facut. Te descarci si plangi...plangi pana simti ca nu mai ai lacrimi. Chiar daca apoi ti se inrosesc ochii, iti spun din experienta ca dupa asta te simti mult mai bine decat inainte.

| Fvn a răspuns:

Da, dar mi-am dat seama ca viata e muult prea scurta pentru momentele astea!
Cheer uphappy

| ELD a răspuns:

Da si mai ales cand toti te lasa la greu.Sti ce parerea mea e ca ar trebui sa fim mai indiferenti happysa lasam viata sa`si urmeze pasii si sa trecem peste toate greutatile cu sperata, iubire, incredere si putin de indiferenta crede`ma nu strica!happy... o zi buna:*

| ELD a răspuns:

Sperantahappy sorryhappyneatentzia asta

| liveincolors a răspuns:

Cred ca fiecare dintre noi avem momente de-astea. Nu e nimic de facut. Mereu dupa perioade rele, urmeaza una buna. Tot ce trebuie sa faci e sa lasi lucrurile sa vina de la sine.

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

La fel m-am simtit eu acum 2 luni, aveam impresia ca nu mai contez pentru absolut nimic! Nu stiam ce-i cu mine, nu mai eram eu. cu totii ma certam, toate probleme au venti atunci deodata peste mine, mama trebuia sa plece in Germania iar eu aveam impresia ca raman a nimanui,"prietena mea ce mai buna " m-a lasat atunci cand aveam probeleme mai grave iar dupa aia am realizat ca nu-mi este o prietena adevarata. Mi-a fost foarte greu dar am avut maaare noroc de sora mea care trecuse si ea prin aceeasi chestie si m-a ajutat sa trec peste.
Ma bucur mult ca nu ma mai simt acum la fel si daca te simti si tu la fel acum, daca pot sa te ajut macar cu un sfat ceva. da-mi un mesaj si pe mess poate vom discuta mai multe!

Ai grija de tine! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te enervezi pana te umfla rasul! Ai sa vezi ca, nu merita sa te consumi prea mult pentru o chestie care, cu sau fara tine, va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de cate ori... In astfel de momente, prefer sa stau singura, fara muzica, fara televizor. Analizez situatia, incerc o cale de mijloc. Daca vad ca nu merge, ies putin la o plimbare sa arunc o privire prin lume. Mereu imi face bine si scote la iveala optimismul din mine. Oricum, daca nu esti in stare sa treci peste astfel de situatii, vei fi prada unora mult mai grave.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iei atitudine, sa faci ceva, sa reactionezi.si cand nu mai poti intinde mainile si striga.vei intalni alte maini care sunt dornice sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lasi ametit dupa prima lovitura pentru ca atunci cind iti vei reveni vei realiza ca pericolul a trecut.Doua fete am salvat de la inec si-n amindoua cazurile a trebuit sa le adminestrez cite o lovitura sa le reduc la inconstienta.Altfel exista pericolul sa ma inec si eu cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Giuly, lumea se invarte. intr-o zi te veitrezii si va fi dimineata, iar soarele va straluci asa cum nu l-ai vazut niciodata...invata din greseli si ridicate...viata este atit de frumoasa

| andri_5711 a răspuns:

Mergi inainte si totul vafi bine
'' fiecare si un nou inceput "

| sw33ty a răspuns:

Da, eu am simtit asta si e tare nasol.cred ca tot ce ai putea face e sa lasi sa vina totul de la sine si sa speri, vorba aia: speranta moare ultima, pentru ca in cazul asta nu prea vad ce se poate face.Bafta!