| SaveTheNature a întrebat:

Ati ucide pe cineva daca nu ati face puscarie? Explicati.

Răspuns Câştigător
| Andreeaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Chiar daca nu as face puscarie nu as putea sa omor pe nimeni deoarece viata este cadoul prin care Dumnezeu ne arata cat de mult ne iubestelove struck

16 răspunsuri:
| foxie a răspuns:

Asta tine de moralitate...de psihicul omului...
daca e sa o faci o faci si daca faci si daca nu faci puscarie
eu cel putin nu as fi in stare sa omor pe cineva

| GringoPT a răspuns:

Depinde pe cine.
Eu unul i-as omori pe toti care lovesc animalele. Dar bineinteles nu pot, pentru ca as face puscarie, asta nu este o explicatie care te scapa de puscarie in fata instantei.

Concluzie: DA, DA! (de doua ori da)

| anonymus a răspuns:

Da,te-as ucide pe tine!

| Lavinia218 a răspuns:

Cu gandul as ucide multi... insa in realitate nu cred ca as fii in stare happy. insa daca ar fi posibil cu siguranta l-as omori pe Boc!

| Trefla a răspuns:

Cu prima ocazie(pe cine merita)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este un dar divin si nu avem dreptul sa o luam.Craciun fericit si La multi ani!

| DianaScorpio a răspuns:

Deocamdata nu am simtit niciodata ca as vrea sa fac lucrul acesta. Oricat de mult as detesta pe cineva, tot nu as considera ca am dreptul sa il omor. Si oricum...viata are propriile ei metode sa iti arate ca ai gresit si sa te pedepseasca. De ce sa omor pe cineva cand oricum acel cineva va plati pentru ce a facut rau?

| LoveeYouuSweety a răspuns:

Da, i-as omori pe cei de la puterea statului, dar nu o pot face pentru ca chiar daca nu ar exista puscarie, ar exista Dumnezeu si ar trebui sa-I dau socoteala! big grin

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ar fi existat puscaria inseamna ca ne-am fi ucis unul pe altul in fiecare clipa? Nu.Nu as ucide indiferent de situatie.

| DorelSudoru a răspuns:

Doar asa sa vad cum e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...oricat de rea ar fi persoana pe care o urasc nu cred ca e ok sa i-ai viata cuiva chiar si daca nu ajungi la puscarie, dar totusi daca as putea as incerca sa schimb lumeahappy

| adrew a răspuns:

Nu

| MâţulMov a răspuns:

Depinde aici de circumstante. Ar trebui sa fii nebun ca sa omori un om ca asa iti vine tie, dar daca as fi obligat sa o fac si nu as face puscarie, chiar daca l-as avea pe omul respective pe constiinta, sunt 90% sigur ca as face-o.
Dar repet, sa omor un om pe strada pe care nici macar nu-l cunosc este dplorabil, nedemn, sinu as face asa ceva.
Desigur, mai este si varianta urmatoare, sa omor un om pntru a salva alti 5, da l-as omori, decat sa boceasca 5 familii, mai bine boceste una. E posibila si urmatoarea: omul pe care trebuie sa-l omor esteun infractor.
Deci concluzia mea: da, mai bine as omori pe cineva, dar numai in unele circumstante.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde de circumstanţe şi depinde pe cine.
Însă există o mulţime mare de oameni cărora li s-ar potrivi un tratament cu glonţ, groapă comună şi buldozer peste!

| shadovv a răspuns:

Nu. Oricum puscaria de aici este o pseudotemnita. Puscaria adevarata e iadul.

| Mayar a răspuns:

O intrebare care ma pune pe ganduri. Sunt atatia violatori, psihopati, nebuni, oameni rai care se bucura de necazul altuia, persoane care chinuie animalele, etc, etc. Deci... daca ar fi sa ucid pe cineva, ar fi prea putin o persoana, avand in vedere cati ar merita-o